Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvesi yerçekimi olsada kayaları yerçekimini 0 layıp kaldırsa sonra bardaki gibi inanılmaz derece arttırıp meteor gibi atsa daha mantıklı olabilir. Bakalım nasıl yedirecek ODA bize.

Bölümle alakasız:
Eğer Mashima
Natsu nun ismi değişip Luffy yapsa
Bu arena dövüşlerini OP in arena dövüşlerinden sonra yapsa
Madara dan sonra meteor adam çıkarsa

Adama denmedik kalmazdı ha.

Spoiler doğruysa eğer, Fujitora yeteneğini kullandı ve gökten meteorlar düşmeye başladı deniyor. Yani yeteneğini kullanıp meteor düşürüyor, yeteneği meteor denmiyor. Eğer kumarhanedeki olayı kara delik sayarsak uzayla alakalı bir meyvesi olabilir.
en sonunda benim gibi düşünen biri :D

Lawa bak hele delikanlılık yapacak zaman değil Law efendi deseydin ya hasır şapka emrimde diye...
Nerden geliyor bu özgüven merak ediyorum karşında iki tane canavar varken.
Kesin tam planladığım gibi,önceden kaçış planını hazırlamıştım tayfam burda falan diye ötmeye başlar bende lanet okurum...

Law çıktığından beri Luffy çok 2.planda kaldı , Law'ın karizma çizilmez inşallah gider böyle.
Law-Sasuke
Luffy-Naruto:p

Spoiler doğruysa eğer, Fujitora yeteneğini kullandı ve gökten meteorlar düşmeye başladı deniyor. Yani yeteneğini kullanıp meteor düşürüyor, yeteneği meteor denmiyor. Eğer kumarhanedeki olayı kara delik sayarsak uzayla alakalı bir meyvesi olabilir.
Bende böyle düşündüm.Ya çekimle alakalı meyve,ya da uzay la falan.Ama en güçlü ve janjanlı meyveler amirallere gidiyor.

usoland :D gördüğümde güldüm.. adam krallığa ismini verdi sayılır :D
fujitora zorunlu askerlik nedeniyle denizcilere katılmış.. bu olmadı işte ben bu adamı hep samuray olarak düşünmüştüm...
meteor düşürüyor yerde derin delikler açıyor cidden meyvesini merak ettim bu arc da bu adamdan çok daha fazla numara görecez :D
law zaman kazanmak için neden luffy emrim altında çalışıyor demedi... bu adam bu kadar dürüst mü?
çeviri için SMOKER e ve spoiler paylaşımı için UFO44 TEŞEKKÜRLER...

meteor nedir ben onu anlamadım nasıl bişe uzayda ki taşımı indiriyor yoksa normal taşın yer çekimini engelleyip yonledirip mi indiriyor ne ayak bu oda

acaba belli bi alandandaki yer cekimini kontrol edebiliyor mu aynı law ın room u gibi, yoksa cisimleri kontrol edip yonlendirebiliyor mu madem oyle bi gücü var niiye katana taşıyor bu katanasını başka gücü mü var katanalarda degişik güçler oldugunu biliyoruz

Law çıktığından beri Luffy çok 2.planda kaldı , Law'ın karizma çizilmez inşallah gider böyle.
Law-Sasuke
Luffy-Naruto:p
Esas oğlan olayların sonunda öne çıkar. Ancak Law'ı çok fazla ön plana çıkardığı ortada, umarım düşüşü sert olmaz. Dof ve Issho'nun yanında rahatça 'İttifak yaptık' demesi kendisine ve ittifağa ne kadar güvendiğini gösteriyor. Law, kolay kolay façayı çizdirmeyecek gibi görünüyor.

Edit: Issho'nun meyvesinin yer çekimi ile alakalı olacak düşüncesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık