Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noland'ın memleketi olabilir mi bu Dress Rosa. Memleketinin neresi olduğu söyleniyormuydu hikayesinde.

Croco-Boy

Meteor meyvesi yedi diye tüm meteorları uzaydan gönderecek diye bir şey yok. Adamın yeteneği varsa, 3m den de meteor atabilir. Yani binanın çatısının yıkılmasına gerek yok. Yani oraya takılmayın.

Haklısın.

Ayrıntıya çok takılmamakta fayda var. Örneğin ; crocodile MF war'da buz kütlesinin üzerindeyken kum fırtınası çıkarıyor buna neden kimse takılmıyor ? :)

Orası OP evreni fizik kuralını da, simyasını, kimyasını da ODA yaratır :)

Haklısın.

Ayrıntıya çok takılmamakta fayda var. Örneğin ; crocodile MF war'da buz kütlesinin üzerindeyken kum fırtınası çıkarıyor buna neden kimse takılmıyor ? :)

Orası OP evreni fizik kuralını da, simyasını, kimyasını da ODA yaratır :)
crocodile buz kütlesinin üstünde kum atmasının nedeni logia olması.gücü etrafında kum olup olmamasına bağlı değil.aksi olsa arabastada bütün çölü kullanırdı.aynı şekilde aokijide çevresindeki buzu kontrol edemez.

Meteor meyvesi yedi diye tüm meteorları uzaydan gönderecek diye bir şey yok. Adamın yeteneği varsa, 3m den de meteor atabilir. Yani binanın çatısının yıkılmasına gerek yok. Yani oraya takılmayın.
sen beni yanlış anlamışsın ben ordan burdan yada 2 metreden meteor atıyo diye söylemedim uzay meyvesi oldugunu lokantada yer çekimi yarattıgı için uzay dedim yer çekimide bunu destekliyor + meteorda uzayda bulundugu için buda uzay meyvesi olmasını yine destekler biride alıntı yapmıcam o zaman çok güçlü olur demiş olmasıda gerekir zaten fujitoranın adam boşuna amiral degil adam myvesi uzay çıkarsa ışınlanma karadelik gibi yeteneklerinide görürüz bence

Gökten meteor yağması hmmm ...
Çok karizmatik bir güce benziyor :cool:
Ayrıca meteor meyvesi nedir la :/ Öyle bir meyveyi hayal edemedim saçma olur :T

Edit ;
Fujitora , Law ve Doflamingoya karşı mı savaşacak şimdi ?
Bu ikisi Fujitoraya karşı duramazsa ... bilemedim :T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık