Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Norland varsa bölüm güzeldir. Usopp varsa daha güzeldir. Hele Usopp ve Norland alakası varsa süperdir...
 
Evet Noland'ı duymak iyi oldu, amiral kör yatan şaşı kalkanın ise meyvesi iyimiş, diğer amiralin de zoan tarzı bir şey çıkacağını umuyorum bakıcaz lakabı gibi mi? Ussop bu arc sonu efsane olabilir :D
 
Artık bizimkilerin ''gerçek'' güçlerini görme zamanımız geldi. Meteor adamsa bizim üstad mekanda nasıl açtı o deliği? Etrafta meteor filan görememiştik o ara... Bakalım bölüm gelsin hele bi. Açıkçası Law, Fujitora karşısında kıvırması gereken yerde sıvadı. İşini zorlaştırdı. Tek başına ordan kaçmasının mümkünatı yok. Ee kim yardım edecek? Cüceler ile birlikte Robin-Usopp'ta fabrikaya gidiyor, Luffy arenada, Sanjide Violet'in söyledikleri üzerine fabrikaya yönelecek, Franky desen keza oda fabrikada, Namiler gemide, Zoro meçhul sanırım bir tek. Ancak cüceler ile ilgili en çok merak ettiğim Noland nasıl olduda orada kahraman oldu? Bir flashback yeriz büyük ihtimal.
 

Valheru21

Fujitora'nın meyvesinin meteor meyvesi olması DOF'un adamlarına yaptığı saldırıyı açıklamıyor.Şahsen meteer meyvesinden ziyade yerçekimi ile alakalı bi meyveye sahip öyleki, yerçekimi kuvvetini o kadar arttırıyorki belli alanda meteeorları bile çekim alanına sokabiliyor meyvesi ile.
 
meteor meyvesi yemişsse yerdeki deliği oluşturduğu küçük meteorla açmıştır.
Dof'un adamları o sıra tam hatırlayamasamda ''üstümde baskı var'', ''eziliyorum'' tarzı şeyler söylemezlerdi. Tamamen meteorla ilgili bir meyve çıkacağını sanmıyorum. Meteoru meyvesi sayesinde kullanabildiğini, sadece kullandığı özelliklerden biri olduğunu düşünüyorum ben meteorun.
 
Fujitora'nın meyvesinin meteor meyvesi olması DOF'un adamlarına yaptığı saldırıyı açıklamıyor.Şahsen meteer meyvesinden ziyade yerçekimi ile alakalı bi meyveye sahip öyleki, yerçekimi kuvvetini o kadar arttırıyorki belli alanda meteeorları bile çekim alanına sokabiliyor meyvesi ile.
kardeş bence meteor değilde uzayla alakalı bidigimiz gibi meteorlar genelde uzayda olur ve fuji nin lokantada açtıgı çukurda yer çekimi ile alakalı yer çekimini beli bir alanda azaltıp çogalta biliyor.
 
Meteor meyvesi yedi diye tüm meteorları uzaydan gönderecek diye bir şey yok. Adamın yeteneği varsa, 3m den de meteor atabilir. Yani binanın çatısının yıkılmasına gerek yok. Yani oraya takılmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık