Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 705 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkmaz dedim kör samuray amiral çıktı.Film ile bu karakteri biraz zıt yapmış herhalde E.ODA.Ya da bu adam da garp gibi olabilir.İşlere pek katılmıyor ama görev adamı.Ya da sonradan akainu gel amiral ol dedi wano dan çağırdı.Cp 0 çıktı.Sanırım 3 kişiler.Denizciler ve devlet bu adaya akacak gibi görünüyor.Kaido yu bekliyoruz :D

İyide cp örgütü'nün en iyi elemanı Rob lucci değilmiydi yani en azından ben öyle hatırlıyorum.Hatta yenildiğinde herkez çok şaşırıyordu aokiji bile söyliyordu lucci'nin yenilmesinin beklenmedik birşey olduğunu.Aynı şekilde kuma'da bu konudan bahsediyordu thrillerbark'ta ben yanlış'mı biliyorum:confused:

Alex Louis Armstrong

En iyi arc secilir bu arc vallahi guc patlamadi olucak bu arc tayfa yonunden

Bu arada Zoro'nun da turnuvada olmadıgını anlamış olduk.Hala Shusui'nin peşinde oldugunu ögrendik.Sanji'de Violet için keskin nişancı olmuş sanırsam onun gibi bişe.

cp9 un en güclü kişisi dendi
Heh tamam şimdi oldu bende diyorum birşeyi eksik hatırlıyorum ama ne.Cp9'un en güçlüsüymüş o zaman bu cp örgütü belli bir sıralamayla oluşturulmuş gruplar'dan oluşuyo galiba 1'den 9'a kadar.Zero yani sıfır dedikleride herhalde en güçlü cp takımıdır sanırım.

@ rownikal
CP 1'den 8'e kadar var diye konuşuyorlardı, 9.sunu gösterdi oda şimdi de 0.sını gösterecek...Bleach'te 1-13. bölük varken 0.bölüğün hepsinin toplamından güçlü olması gibi bir şey çıkar herhalde CP0

@ rownikal
CP 1'den 8'e kadar var diye konuşuyorlardı, 9.sunu gösterdi oda şimdi de 0.sını gösterecek...Bleach'te 1-13. bölük varken 0.bölüğün hepsinin toplamından güçlü olması gibi bir şey çıkar herhalde CP0
Genelde sayı azaldıkça bilinmezliği ve gücü artıyor kişilerin yani serilerde gizli güçler korumalar falan genellikle belli bir sayıyla numaralandırılır.Baroque Works'de olduğu gibi herkez bir numarayla gücü temsil ediyordu 0 numarada croco en güçlüydü burdan yola çıkarak bu takımın en güçlü cp üyeleri olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık