Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tigerwoods

:D :D Son nokta budur yani.
Shanksda yonkou klıç ustası :oleyo2:
ama adamın 2 kolu varken mihawkla galibi olmayan ve günler suren vsler atmış mihawkın onu yendiği nerede geçio??????

edit:
Aokiji de şu an amiral değil.
yani ??????? ve gördükki amiraller güçleri zirvedeyken birbirleriyle günlerce savaşıp kaybediyor zetto kizaruya çok dayanamadı üstelik seneryo odanın değil benim bildiğim yanlışmı biliyorum sadece karakterlerin çizimini o yapmış

tigerwoods

Senaryo başkasının. Ama Oda onaylı. Luffy'nin dövdüğü bir adam Dof'tan güçlü değildir gözümde. Bir Shichibukai bir amilraden güçlü olabilir mi? diye soruldu bende bunu söyledim.
luffy tam olarak dövmüyor önce dayak yiyor on vsleride yarım kalıyor kizaru geliyor zettoyu o bitiriyor diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum ???

tigerwoods

zettonun amiral olduğu zamanki haliyle bu halinin aynı seviyede mi peki

Alex Louis Armstrong

Modlar' açıksa şu konuyla bi ilgilensinler arkadaş ben konu dışında yorum görmek istemiyorum arada yalan oluyor mesajlarımız tiger'ıda mesaj attım yok ben böyle devam edicem iyi geceler diyip duruyor. 1-2 mesaj olsa neyse'de bu 30a 40a kadar gider.

Sanji'nin bıyıklı halini kim renklendirecek acaba? Çok yakışmış adamıma bıyık. Tam çapkın tipli olmuş. Bir de güzel Dressrosa kızlarını görünce bürür bıyıklarını ki tam Maho ağa. :D

Çeviri farkı nasıl da etkisini gösteriyor.
Birincisi gelen ziyaretçilerin bir çok şey tarafından hipnotize edilmesi gibi bir ayrıntı.
İkincisi Luffy'nin yaşlı adama, amca çok güçlü görünüyorsun lafı ile sezgi gücünün vurgulanması.

Nasıl da etkiliyor seriyi. Stream farkı bu.
Bugün stream ı bekliyim dedim dayanamadım geç de olsa okudum. Stream geldiğinde Luffy nin çok güçlü görünüyorsun dediği kısmı sanki hiç okumamış gibi hissettim. Zor oluyor ama stream ı beklemek en iyisi.

Zaten öyle bir şey yazmıyor pandada. Hipnoz mevzuu da yok. Alay şehir gibi bir adadan geçmemiş olsak bu konu bu kadar önemli olmazdı benim için. Zaten Dof'ta hipnoz var teorisi dönerken. Bir de bu olay çıkması.

Hele oyuncaklar başlı başına bir gizem. Çok işler dönüyor Dressrosada belli.
O hipnoz olayı "mesmerize" olarak geçmiş. Çok zorlarsan "büyülemek" anlamı da çıkar. Ancak öncelikli kullanımı "hipnotize etmek"tir.

Zaten öyle bir şey yazmıyor pandada. Hipnoz mevzuu da yok. Alay şehir gibi bir adadan geçmemiş olsak bu konu bu kadar önemli olmazdı benim için. Zaten Dof'ta hipnoz var teorisi dönerken. Bir de bu olay çıkması.

Hele oyuncaklar başlı başına bir gizem. Çok işler dönüyor Dressrosada belli.
Bi de bence çok önemli bi ayrıntı. Luffy adam o hareketi yapmadan ossan çok güçlü birine benziyorsun diyor. Luffy adamların gücünü de hissedebilir demek ki. H. haki ile bunlar hep. :D

Bu dayıyı kizaru'ya benzeten bi ben mi varım?

Özellikle şu sayfada kılıcın ışık efektiyle birlikte aynı kizaru adam. Kizaru'nun boş beleş dolaşan abisi falan çıksa çok güzel olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık