Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru'nun sakallı ve yara izi olan versiyonu, bide göremeyeni işte. O efektte var bir gönderme kesin, bende takılmıştım oraya ışın atacak falan sandım.

Monkey :D Luffy

bu bölümü bir tek ben mi sevmedim mi merak edilen hiç bir şey açıklanmadı ki en azından kendi adıma bence o samurayımsı garip dressrosa ispanya yada güney amerika gibi bir yer

Dressrosa'da bir İspanya esintisi olacağı belliydi. Çünkü Diamante (Elmas), Trébol (Yonca) kelimeleri İspanyolca.

icdedpeople

Çok ufak bir ayrıntıda belki de olmayacak bir teori çıkaracağım ama elimde değil. Bu kör adamın şurada o hareketi çekerken bir sözü var.

Bu serserilere cehennemi gösterme zamanı
Yunan mitolojisinde yeraltı dünyası (cehennem) ile dünyamızı ayıran yere bekçilik yapan kayıkçının adı Charon (ya da Haros ve buna benzer birkaç farklı isim daha var). Charon kelimesinin anlamına baktığımız zaman "vahşi bakış, öfkeli bakış, öfkeli gözler, mavimsi gri gözler" gibi bir anlamı var. Adamın kişiliği veya özel gücü hakkında bir esinlenme olabilir gibi geldi. Belki özel gücü istediğini yer altına gönderebilmesidir.
Bir başka teorim de Smoker'ın meyvelerin evrimi teorisinden faydalanarak ortaya attığım bir tahmin. Eğer bu bir meyve gücü ise Miss Valentine'ın kendi ağırlığını kontrol edebilen meyve gücünün gelişmiş hali olarak başka nesnelerin de ağırlığını kontrol edebilen bir meyveye sahip olabilir.
Bu arada Pandaman yine bizlerle:

Manga stream Türkçesi ne zaman gelir ?

Ayrıca mangadaki şu sahne aklıma takıldı bunun bir açıklamasını yapabilir misiniz ? Sizce nedir bu ?

bu kör adam düşman olmayacak bizimkilere öyle tahmin ediyorum
samuray olsa kinemon tanırdı
amiral olsa herkes tanırdı
şibukayi olsa da herkes tanırdı
law la bi alakası var gibime geliyor.
bu arada kullandığı kılıç tekniği değil meyve tekniği bence. law'la da alakasını oradan kurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık