Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü yeni okuyabildim, beklediğimden çok daha dolu bir bölüm oldu. Sakazuki'nin Filo Amirali olduktan sonra bir tarz değişikliğine gittiğini gördük ve yeni amirallerden olması muhtemel olan Fujitora adında bir denizcinin bahsi geçti. Buggy beklediğimiz gibi Shichibukai üyesi olmuş ve gizemli bir üyemiz daha var. Doflamingo'nun 4 kişilik bir özel ekibi var büyük ihtimalle ve bunlardan kupayı temsil eden büyük ihtimalle Trafalgar Law'dı. Yani Law seviyesinde 3 adamı daha var demek oluyor bu. Bu bölümün en ilginç noktası ise tabi ki Mera Mera no Mi oldu, yorumların hepsini okumadım ama Mera Mera no Mi'nin nasıl bir teknikle yeniden oluştuğu biliniyor mu acaba? 50 yılda oluşuyordu gibi bir şey hatırlıyorum çünkü, bu durumda Gol D. Roger'ın meyvesi de pekala Gomu Gomu no Mi olabilir.

Hadi Shanks ve Dark King söylemedi Luffy'e Buggy ilk gördüğünde kesin söylerdi bu özellik benim kaptanımın özelliği diye.

bu arada tayfayla 2 gün takıldı law'da bizim tayfadan oldu. başta luffy'ye yapıyo o suratı sanmıştım da tekrar okuyunca anladım :D

bu arada tayfayla 2 gün takıldı law'da bizim tayfadan oldu. başta luffy'ye yapıyo o suratı sanmıştım da tekrar okuyunca anladım :D

aynen :D tayfaya gelenin huyu suyu değişiyor :D nice cool adamlar/kadınlar tayfayla takılınca bütün şeklini kaybetti :D bkn.:jinbei falan diye sayacaktım da unuttum kalanları :D

bi de bunlar plana başladıklarında ttayfa plana uymayınca Law delirecek ya tepkilerini dört gözle bekliyorum :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık