Al benden de o kadar niyeyse benim kanımda bu ikili (özellikle yaşayan efsane(!)Senin adına sevindim.Benim ne Buggy ne de Kehihihihi ile aram var.
![]()
Bölümü yeni okuyabildim, beklediğimden çok daha dolu bir bölüm oldu. Sakazuki'nin Filo Amirali olduktan sonra bir tarz değişikliğine gittiğini gördük ve yeni amirallerden olması muhtemel olan Fujitora adında bir denizcinin bahsi geçti. Buggy beklediğimiz gibi Shichibukai üyesi olmuş ve gizemli bir üyemiz daha var. Doflamingo'nun 4 kişilik bir özel ekibi var büyük ihtimalle ve bunlardan kupayı temsil eden büyük ihtimalle Trafalgar Law'dı. Yani Law seviyesinde 3 adamı daha var demek oluyor bu. Bu bölümün en ilginç noktası ise tabi ki Mera Mera no Mi oldu, yorumların hepsini okumadım ama Mera Mera no Mi'nin nasıl bir teknikle yeniden oluştuğu biliniyor mu acaba? 50 yılda oluşuyordu gibi bir şey hatırlıyorum çünkü, bu durumda Gol D. Roger'ın meyvesi de pekala Gomu Gomu no Mi olabilir.
Çok iyi bi tahmin.Abusa = Abusalom olabilir.
Adamın böyle kolay haberler yapıyor olması çok ilginç yani görünmez olması gerek diye düşündüm ismide benziyor tobi-obito gibiÇok iyi bi tahmin.![]()
Bence üç olasılık var. Bi önceki sayfada belirttim.Adamın böyle kolay haberler yapıyor olması çok ilginç yani görünmez olması gerek diye düşündüm ismide benziyor tobi-obito gibi![]()
Yahu çok kişinin aklına gelmiştir işteBence üç olasılık var. Bi önceki sayfada belirttim.
Tobi Obitoymuş. Abusa Abusalommuş.![]()
aynenbu arada tayfayla 2 gün takıldı law'da bizim tayfadan oldu. başta luffy'ye yapıyo o suratı sanmıştım da tekrar okuyunca anladım
![]()
![]()
![]()