Oden darbe alıp gittiyse luffy'de 2 3 darbeden fazla dayanamaz gibi. Umarım yanılırım ama bana sanki gözlem hakisi sayesinde darbelerden kurtulacak gibi geliyor.Benim kafamda Luffy'nin bolca darbe alması ver nedense.![]()
Oden darbe alıp gittiyse luffy'de 2 3 darbeden fazla dayanamaz gibi. Umarım yanılırım ama bana sanki gözlem hakisi sayesinde darbelerden kurtulacak gibi geliyor.Benim kafamda Luffy'nin bolca darbe alması ver nedense.![]()
Kafaya yemek tehlikeli herhalde.Oden darbe alıp gittiyse luffy'de 2 3 darbeden fazla dayanamaz gibi. Umarım yanılırım ama bana sanki gözlem hakisi sayesinde darbelerden kurtulacak gibi geliyor.
Şüpheye düştüğünde ciddi değilimdirÇoğu zaman mesajlarının ciddi olup olmadığını anlamakta güçlük çekiyorum.
Şüpheye düştüğünde ciddi değilimdir
Millet boşuna Enma’nın Zoro’su var demiyorZoro Kaido'ya hasar verirse benim bu işten tek anlayacağım numara ne Oden'de ne Zoro'da asıl numara Kılıç ENMA'da
Olay kılıçta bitseydi Zoro'nun üç kılıcı Mihawk'ın çakısını geçerdiMillet boşuna Enma’nın Zoro’su var demiyor![]()
Çakının Mihawk’ı varOlay kılıçta bitseydi Zoro'nun üç kılıcı Mihawk'ın çakısını geçerdi![]()
Hadi BakimmÇakının Mihawk’ı var![]()