Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Özel Bölüm] 3D2Y Özel Bölüm (30 Ağustos 2014)

Unknown

Gülmüyor, eskileri hatırlayıp tebessüm ediyor. :(
Açıkcası o mezar başında Şapka altından ağlamasını beklerdim.Zamanımı eskileri hatırlayıp tebessüm etmenin :(

Acıyı kabullendikten sonra tebessüm edersin.Sabo"da tebessüm ediyor.Aha böyle:)
İlk kez mezarını ziyaret ediyor ve acısını kabullenmiş oluyor.Tamam o kadar garipsemedim ama sahneye uymuyor gerçektende :/

Luffy'inin çektiği acıyı biliyor adam. Ölen ölmüş. Kardeşinin desteğe ihtiyacı var. Sabo yalan ya da japon kültürü bizden çok farklı. Gerçi insanlık bu. En acı gününde kardeşinin yanına gitmemiş adam. En çok ihtiyaç duyulan zamanlarda yok hep.
Yahu Luffy'nin nerde olduğunu bilmiyor diyorum, niye taziyeye gitmedi diyorsun. :(

@Visums

Sabo savaşa gidememiş, Ace ölünce de boyuna ağlamış bir adam. Mangada fb olarak birkaç kare çizildi bu. Yani günlerce ağladıktan sonra bırak da mezarında ağlamasın, ki kim bilir ne zaman gitti mezara. :(

Monkey :D Luffy

Yahu Luffy'nin nerde olduğunu bilmiyor diyorum, niye taziyeye gitmedi diyorsun. :(

@Visums

Sabo savaşa gidememiş, Ace ölünce de boyuna ağlamış bir adam. Mangada fb olarak birkaç kare çizildi bu. Yani günlerce ağladıktan sonra bırak da mezarında ağlamasın, ki kim bilir ne zaman gitti mezara. :(
Daha öncede ace i bulmamış yanına gitmemiş aynı şekilde luffy ninde her şeyi geçtim savaşa gidememiş(bak bak luffy savaşa gitmek için Amazon-İmpel Down-Mf yolu nu geçiyor bu elemanların istihbarat baya zayıfmış demekki) savaştan sonra harabe olan luffy i bulmaya gelmemiş ama 2 yıl sonra Ace in meyvesini almya lak diye geldi bu saatten sonra Sabo ne yapsa boş zaten

Daha öncede ace i bulmamış yanına gitmemiş aynı şekilde luffy ninde her şeyi geçtim savaşa gidememiş(bak bak luffy savaşa gitmek için Amazon-İmpel Down-Mf yolu nu geçiyor bu elemanların istihbarat baya zayıfmış demekki) savaştan sonra harabe olan luffy i bulmaya gelmemiş ama 2 yıl sonra Ace in meyvesini almya lak diye geldi bu saatten sonra Sabo ne yapsa boş zaten
sabo gay

Unknown

@Visums

Yok gittiyse ağlayacak :/ İlk gittiğinde tebessüm eden adam ikinci gittiğinde kahkaha atar :(

Yok gittiyse ağlayacak :/ İlk gittiğinde tebessüm eden adam ikinci gittiğinde kahkaha atar :(
İsterse Ace'in mezarına işer arkadaş, off be seni de gömdük ha Ace deyip kahkaha da atar, neden kendiniz gibi olsun istiyorsunuz ki, Sabo bu, başka bir arkadaş yani, belki büyüyünce vefasızın önde gideni oldu, olamaz mı yani? :(

Luffy'nin bir haftada ulaşma imkanı vardı,belki Sabonun yoktu, birde onun açısından bakın bir kardeşini kaybetti ve öbür kardeşine teselli bile veremiyor. Az empati yapın. Adam daha ne yapsın amirali tutuyor orda Luffy için

Special hakkında kendi görüşüm : 5 para etmez bir şey yapmışlar. Hancock'ta meme tutar düşüncelerine dalmışlar yapmasınız da olurdu be kardeşim bırakın artık seksiliği ön plana çıkarmayı da bilgi verin bilgi !

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık