Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Her ne kadar renkli nick vermeyi Smoker kendisi teklif etmiş olsa da twitterda bu sahneyi görünce çok benzettim forumdaki olaya. Daha önce sadece bir iki defa video editi yaptığım için iyi değilim bu konuda ama umarım beğenirsiniz. Bir de kısmi renk körlüğüm var, bu yüzden bazı renkler tam uygun olmamış olabilir. Mazur görürseniz sevinirim. :d
@twei 'ye fena patladım ahahahaha

Her ne kadar renkli nick vermeyi Smoker kendisi teklif etmiş olsa da twitterda bu sahneyi görünce çok benzettim forumdaki olaya. Daha önce sadece bir iki defa video editi yaptığım için iyi değilim bu konuda ama umarım beğenirsiniz. Bir de kısmi renk körlüğüm var, bu yüzden bazı renkler tam uygun olmamış olabilir. Mazur görürseniz sevinirim. :d
Dwey tam olması gerektiği gibi vallaha aynen böyledir hahahaahh

Ahaha efsane olmuş dostum eline sağlık. :/

@twei
Çizikli nick mi istiyorsun kardeş? :artiz:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık