Yoo gayet ciddiyim, ilk okul çocukları şöyle bir çalkala eşliğinde dans etsek diye yanıp tutuşuyorlar, Öğretmenlerinin başının etini yiyorlardırBillur geçiyon herhalde Red

Edit: Ben liseli ergenlerden bahsetmiyorum bu arada xD
Yoo gayet ciddiyim, ilk okul çocukları şöyle bir çalkala eşliğinde dans etsek diye yanıp tutuşuyorlar, Öğretmenlerinin başının etini yiyorlardırBillur geçiyon herhalde Red
Şu kısım hariç doğru bilgi yok mesajında lan.Yoo gayet ciddiyim, ilk okul çocukları şöyle bir çalkala eşliğinde dans etsek diye yanıp tutuşuyorlar, Öğretmenlerinin başının etini yiyorlardır
Edit: Ben liseli ergenlerden bahsetmiyorum bu arada xD
Hayır @twei o kadar uygun olmuş ki ahsgjfdkdsfasfd Çocukların renkli nicklerini gördükçe çatlıyor kıskançlıktan.
çaluk çocuğu başımıza ağa ettiniz be yuhAh be keşke ekleseydin. @twei bundan iyi anlatılamazdı. Tam bir Grinch'tir o. O çocukların mutluluğuna sevinen ulvi hobbit de tam ben. Ben de böyle yüce gönüllü bir insanımdır.
Çocuk diyoruz çocuk, çocukŞu kısım hariç doğru bilgi yok mesajında lan.
Franklin Richards mı o?23 Nisan hepimize kutlu olsun. Umarım gazi meclisimizin daha iyi günlerini ileride görebiliriz, umarım milletin temsilinin yönetimde bir kez daha önem sahibi olduğu günler gelir.
Profil resmini de ayarladık.
Çıkmış olmam lazım@Shakan artık kutlama kapsamından çıktın sen dimi lan
Neyse ki bu sadece çocuk bayramı değil, meclisin kuruluşu bayramı. Hepimizin kutlu olsun.
Keşke yönetim de bir günlüğüne çocuklara devretse yetkiyi.çaluk çocuğu başımıza ağa ettiniz be yuh
Bir günlük sadece.@Smoker
Bebelere verdiğin bu renk bir gün mü sürecek yoksa bir hafta mı? Böyle kutlamalar genelde hafta olarak geçer de.