Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Videonun sonunda kadının adama bakıp kızdığı kısım da vardı. O sahneyi ilk gördüğümde, düşünce baloncuğu içinde kıskançlığını ifade eden bir replik ekleme fikri de gelmişti aklıma ama twei'n kıskanacağını sanmadığım için kesmiştim. :D
Ah be keşke ekleseydin. @twei bundan iyi anlatılamazdı. Tam bir Grinch'tir o. O çocukların mutluluğuna sevinen ulvi hobbit de tam ben. Ben de böyle yüce gönüllü bir insanımdır.

Şartlar gereği okullar kapalı olmasa, bayramı mabadından anlamış embesil sürüsü protokol tribününde gtünü yaya yaya otururken güya kendilerine adanmış bayramı kutlayacak olan bebeler açıkta saatlerce teletabi gibi dizilecekti. 23 Nisan'ı seviyorum ama kutlanış şeklinden tiksiniyorum.

Şartlar gereği okullar kapalı olmasa, bayramı mabadından anlamış embesil sürüsü protokol tribününde gtünü yaya yaya otururken güya kendilerine adanmış bayramı kutlayacak olan bebeler açıkta saatlerce teletabi gibi dizilecekti. 23 Nisan'ı seviyorum ama kutlanış şeklinden tiksiniyorum.
Kesinlikle özellikle güneyde okuyanlar için uniformayla yarım saat ayakta kalmak ceza gibi

Katılmıyorum, çocukların büyük kısmı o gösterilerdeki performanslarıyla mutlu oluyorlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık