Adam yerin dibinden çıktı. Terlemesi Shanks olmadan da vardı.İki amirai alacak birisi yoktur, ama bir amiralin de bir yonko alacağını sanmıyorum.
Akainu bile içine doğru sıçabiliyor birden Shanks'ı görünce. Yinede kolay kolay kaybetmez.
![]()

Adam yerin dibinden çıktı. Terlemesi Shanks olmadan da vardı.İki amirai alacak birisi yoktur, ama bir amiralin de bir yonko alacağını sanmıyorum.
Akainu bile içine doğru sıçabiliyor birden Shanks'ı görünce. Yinede kolay kolay kaybetmez.
![]()
Bu shanksın amacı ne alakalı konu açacam bir günAdam yerin dibinden çıktı. Terlemesi Shanks olmadan da vardı.Abartmadan söylüyorum. Akainu'nun burada korkma ihtimali Shanks'ın buraya Gorosei'nin emriyle gelme ihtimalinden az.
![]()
3 Amiral alacak.Bu shanksın amacı ne alakalı konu açacam bir gün![]()
Dünyanın en iyi kılıç ustası olmakBu shanksın amacı ne alakalı konu açacam bir gün![]()
Agafsagh o sırada Grosei ile telde görüşüyordu "reis sizin adamlar işleri berbat ediyor" diyerekPeki amiraller şenksin uğruna kol verdiği adama çatır çutur sıkarken şenks içe doğru mu sıçıyordu ? Yoksa sağ elimle Akainuyu sol elimle kuzani lan dur sol elim yoktu diye falan mı dusunuyordu ?![]()