Banada öyle geliyor ama içimden bir ses 2.marineford arcı olur ve biterse o zaman %10-0 arası olacak diyor.Anket yenilense o oran en az %40 olur.
Banada öyle geliyor ama içimden bir ses 2.marineford arcı olur ve biterse o zaman %10-0 arası olacak diyor.Anket yenilense o oran en az %40 olur.
Bence böyle;Benim gözümde şu an Shanks>Kaido>Akainu>Bm>Bb>Aokiji>Kizaru>Fujitora>Ryokugyu. Aokiji yonko seviyesi kizaru bir tık altı. O da nerdeyse yonko.
Ben amiral=yonkou savunuyorum. Ama karakter olarak Akaiunu=Shanks=Kaido>Bm=Aokiji>Bb=Kizaru>Fujitora=ryokugyu listem aşağı yukarı böyledir ama dediğim gibi yakın seviyeler bunlar daha üst bir seviyeye çıkacak BB olur sadece, o da final villaini falan olursa.Benim gözümde şu an Shanks>Kaido>Akainu>Bm>Bb>Aokiji>Kizaru>Fujitora>Ryokugyu. Aokiji yonko seviyesi kizaru bir tık altı. O da nerdeyse yonko.
Garp ile kizaru arasına luffy koy tamamdırBence böyle;
Kaido> BM > Dragon >= Shanks >= Akainu >= BB > Garp > Kizaru >= Aokiji > Sengoku > Fujitora >= Ryokugyu
Aksine MF deki gibi amiraller tayfayla top gibi oynarsa, %60-%70 lere çıkar oran.Banada öyle geliyor ama içimden bir ses 2.marineford arcı olur ve biterse o zaman %10-0 arası olacak diyor.
İşte onu bekleyip göreceğiz diyecem de en az daha 1-1,5 yıl vardır herhalde kim öle kim kalaAksine MF deki gibi amiraller tayfayla top gibi oynarsa, %60-%70 lere çıkar oran.

kapışacaksa bence 2 amiral eder daha five elders var güçleri var mı varsa ne kadar güçlüler bilmiyoruz bence xebec tanrı vadisinde bunlara saldırmış da olabilirÇok iyimser düşünmüşsün.İşte onu bekleyip göreceğiz diyecem de en az daha 1-1,5 yıl vardır herhalde kim öle kim kala![]()
bence sadece wanodan sonra bile en az 2 hatta 2.5 sene varİşte onu bekleyip göreceğiz diyecem de en az daha 1-1,5 yıl vardır herhalde kim öle kim kala![]()