Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184 Öngörüş

ya yeter kardeşim yeter ya en sevdiğim serinin hateri yapacaklar beni adam 2 3 şey çiziyor sonra ortalıktan kayboluyor çizdiği şeylerde önemli olsa brook'un geçmişindeki krallığın prensesi muhtemelen çok önemli bir kişidir belki de dünya hükumetini kuran ilk 20 krallıktandır bu şekilde prensesin kutsal şövalye tarzı görünümü açıklanabilir tamam baba güzel de adaya imu inmiş loki ile kapışıyor tam yeteneklerini yorumlayacaz sonra luffy v.s gelicek sonra bam flashback giriyor yeter artık valla dayanamıyorum zırt pırt araya

One Piece Live Action setini ziyarete gideceği veya gittiği için ara verdi söylentileri var

Son düzenleme:
Çoğu kişinin aksine bu fb beni heyecanlandırdı. Bunu, Imu'nun Loki'ye karşı zorlanmasını görmeye yeğlerim valla.

Çoğu kişinin aksine bu fb beni heyecanlandırdı. Bunu, Imu'nun Loki'ye karşı zorlanmasını görmeye yeğlerim valla.
Fbden sonra Loki'yi yerde göreceğiz, IMU offscreen kazanmış olacak. Sonra bizimkilere yönelecek, o sırada Luffy sahne alacak.

Bu senaryoyu KFde isteyen çıkmaz ama maalesef olacak bence.

One Piece'i bir bölümlüğüne Tite Kubo çizseydi şuan Luffy çoktan gelmiş iki yumruğu ile Double Bajrang Gun vari bir saldırı yapıp Imu'yu arada ezmeye çalışıyor Imu çift uçlu kılıcı ile saldırıyı iki taraflı durudurup fırsattan yararlanarak ona saldıran Loki'yi mızrağın üzerine basıp zıplayarak dodgeladığını görürdük ve sonunda mızrak kendi kendine yok olup, Imu'nun elinde tekrar havalı bir poz veirken yeniden oluşmuş olurdu.

Bakalım ne olacak:at:

One Piece'i bir bölümlüğüne Tite Kubo çizseydi şuan Luffy çoktan gelmiş iki yumruğu ile Double Bajrang Gun vari bir saldırı yapıp Imu'yu arada ezmeye çalışıyor Imu çift uçlu kılıcı ile saldırıyı iki taraflı durudurup fırsattan yararlanarak ona saldıran Loki'yi mızrağın üzerine basıp zıplayarak dodgeladığını görürdük ve sonunda mızrak kendi kendine yok olup, Imu'nun elinde tekrar havalı bir poz veirken yeniden oluşmuş olurdu.

Bakalım ne olacak:at:
IMU mahalle karısı gibi, vır vır vır konuşup gevezelik yapıyor.

--Geçmişten kopamadın mı Gunko
--Elbaf'ı emrime alacam, o gece Harald ihanet etmeseydi iyiydi
--Ne oldu sana Sommers
--Bu hal ne Killingham
--Dünya yönetilmek istiyor değil mi JoyBoy,
--Hain Nidhögr,
--İntikam mı istiyon Ragnir,
--Dozan gibi hepinizi öldürecem

E. Oda'nın kötü yazarlığı burada işte, evrenin Tanrısı olduğunu iddia eden kişi gelmiş, zeka olarak Bruleeden farkı yok, afedersin ağzı g.t gibi, konuşmadan duramıyor.

Şu sahnedeki Aizen'in parmağı > One Piece karakterleri toplamı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık