Ah togashi ah bizi kime bıraktın ya ,onca şey varken hala araya iskeletin geçmişini sakız gibi uzattıkça uzatıyor delirmelik ya şuna bir de para veriyorlar paralı okusak hayatta okumazdım
Hem beleşci hemde yakınıyorsun ayıp çok ayıp, para vermiyorsan Oda kağıda mürekkep dökse çok güzel olmuş deyip çekileceksin köşene.Ah togashi ah bizi kime bıraktın ya ,onca şey varken hala araya iskeletin geçmişini sakız gibi uzattıkça uzatıyor delirmelik ya şuna bir de para veriyorlar paralı okusak hayatta okumazdım

Şurda Pitou olsa şimdiye Elbaf'ın içinden geçmiş, ortada dev mev kalmamıştı, OP'un zirvesi gelmiş, herkes çal keke modunda devam ediyor, ne bir şeytani aura var ne bir güç gösterisi, hiçbir şey yok.Ah togashi ah bizi kime bıraktın ya ,onca şey varken hala araya iskeletin geçmişini sakız gibi uzattıkça uzatıyor delirmelik ya şuna bir de para veriyorlar paralı okusak hayatta okumazdım
En büyük icraatı; Sanji ve Zoro’yu kenara atmak(hala bizimkiler etrafta koşuşturuyor), dev kızının parmaklarını kesmek(geri yapıştırdılar). Oda’nın yazarlık bu kadar işte. Xebec bu çöpe yenilmiş.Şurda Pitou olsa şimdiye Elbaf'ın içinden geçmiş, ortada dev mev kalmamıştı, OP'un zirvesi gelmiş, herkes çal keke modunda devam ediyor, ne bir şeytani aura var ne bir güç gösterisi, hiçbir şey yok.
2 bölüm çizdi ara veriyor. Bırak toriyama gibi başkasına o çizsin. Yaz hikayeyi, rahat rahat takıl.Haftaya ara var
Bugün one piece treasure cruise oynuyordum Jinbei eventine girdim stress atayım şunu bir döveyim diye, itin oğlu bir debuff attı 200k hpden 100k kaldı tam tamam şimdi dayağı yedin dedim bir yumurta 100k attı beni öldürdü köpeoğlusu. Stressim dahada arttı.İnşallah kısa keser ya flashbacki. En azından kalanını savaşın sonuna doğru anlatsın.
Jimbei falan görmek istiyorum, reis durumu tamamen analiz etmiş mi, analizi doğru çıkacak mı falan şu an daha önemli.
![]()

Vakit vermemen lazım Jimbei'ye. Yoksa analiz kasıp senin zayıf noktanı buluyor.Bugün one piece treasure cruise oynuyordum Jinbei eventine girdim stress atayım şunu bir döveyim diye, itin oğlu bir debuff attı 200k hpden 100k kaldı tam tamam şimdi dayağı yedin dedim bir yumurta 100k attı beni öldürdü köpeoğlusu. Stressim dahada arttı.![]()