Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 47 29.7%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 88 55.7%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 17 10.8%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 2.5%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    158
Görmüşsün sahneyi zaten.Chopperın ahını aldı patlattılar Law'ı.Chopper ile uğraşanın çocuğu olmaz :p Yine Chopper kıyamamış reisin kıyağıyla Bepo kurtardı nankörü.
Law'a da hak vermek lazım. Ben doktor olsam, her yerde bana ölüm cerrahı falan deseler ama bir ren geyiğinin benden iyi doktorluk yaptığını görsem utancımdan insan içine çıkamaz, ren geyiğini gördüğüm yerde zorbalardım.. :D

Law'a da hak vermek lazım. Ben doktor olsam, her yerde bana ölüm cerrahı falan deseler ama bir ren geyiğinin benden iyi doktorluk yaptığını görsem utancımdan insan içine çıkamaz, ren geyiğini gördüğüm yerde zorbalardım.. :D
Burada ren geyiğinin ne suçu var gitsin kendisini sorgulasın :D Hem ikisi farklı kulvarlarda.Birisi cerrah o konuda iyi diğeri daha çok ilaç ve tedavi uzmanı gibi.Öyle masum seni seven birisine zorbalık yapıp ah almayacan işte:mincika:

Kuzan yener bence elbaf sonuda olsa high diff felan

Kuzan karasakaldan fiziksel stat konusunda çok üstün haki olaralda öyle
Elbaf’tan beklenti büyük. Karasakal zayıf gibi duruyor ama sanmam. Şuan shanks ile kapışsa ve alsa şaşırmam.

Kuzan Karasakal'ı rahatlıkla alır.Karasakal hantal birisi Kuzan çok hızlı birisi.Kara girdap yapana kadar direk buz yapıpı yok eder.
Doffy arkadan yakalandı direk dibinde, hamle yapıcak mesafe yok denecek kadar azdı. Ceacker ise hamle yapabilirdi ama tedbirsiz davrandı. Cracker’in buz hamlesini karasakala yapsa dire gura gura ile paramparça eder. Zaten kuzan gura gura’ya güç yetiremez. Garp gibi bir vs’de araya yami yami girer ve law gibi işi biter.

Zoro ve Sanji anca Final Savaşta eğer rakipleri Amiral ya da Gorosei olursa dövüşte o seviyeye ulaşır. Dressrosa’dan beri Zoro için Amiral seviyesi deniliyor.
Fuji istese ezerdi zoro’yu. O zamanlar değildi. Şuan bile değil o kadar power’a rağmen.

Direk bir kapışma olmadan o seviye demek zor ama luffy ve kizaru arasındaki fark’tan, sanji’nin kizaru’nun lazeri tekmelemesinden uzak olmadığını söylemek mümkün. Üzerine Imu ve şövalyelerin olduğu elbaf’tayız. Kral hakiler, kara alevler kara kılıçlar gibi powerla amiral seviyesine geleceğini düşünüyorum. Zaten luffy ve karasakal vs’si olursa kuzan’ın aksiyonlarından anlarız ne kadar güçlendiklerini.

Vista'ya neden bu kadar taktınız ki? Ne Vista ne de Mihawk birbirlerine karşı zerre ciddiyet göstermediler. Mihawk zaten zaman öldürme ve Shichibukailiği elden gitmemesi için gelmiş biriydi.Vista da, Mihawk Luffy'nin peşine gitmesin diye birazcık oyaladı o kadar.

Mihawk'ın Luffy'e karşı nazik olmayacağım lafı da Allah ne verdiyse dalacağım demek değil ki. "Eğer Luffy mallık yapıp doğrudan ona zarar vermeyeceğimi düşünerek kılıcıma atlarsa, saplarım" demek. Hatır için bağışlamam demek. İlla mangadan örnek istiyorsanız, Luffy tam Mihawk'a saldıracağı anda geleceği görüşü ile (ya da başka bir güçle) Mihawk'ın Luffy'nin kollarını doğradığını görmesi örnek olarak verilebilir. Yani orada Luffy son anda kendini tutup saldırmaktan vazgeçmeseydi kolları budanmış bir Luffy olacaktı. Yani Mihawk dediği gibi orada kendini tutmamış, Luffy'i iki kolundan da etmiş olacaktı.

Mihawk dediğimiz adam doğrudan Yonkou Shanks'in rakibi. Shanks'in sağ kolu olan Beckman'ın bile Vistadan daha güçlü olduğunu düşünüyorum bunun sebebi de "güçleri birbirine en yakın tayfa" olmasından kaynaklı. Shanks 5x güce sahipse, Beckmann 3x güce falan sahiptir. Yani Mihwak doğrudan Beckman'ın patronuyla it dalaşına giren, tayfasının geri kalanındakileri takmayan biri. Beckmann'ın patronu da doğrudan WB ile gök yaran kişi. Mihawk orada ölümüne bir savaş yapsa zaten şu an Vista'dan bahsetmiyor olurduk. Vista bile Mihawk'ın kendisini tanıdığına şaşırıyor. Sizce kendini Mihawk'a denk gören veya ondan daha iyi bir kılıç ustası olduğunu iddaa eden biri "Demek beni duydun Mihawk" der mi?
]

[/SPOILER

Doffy arkadan yakalandı direk dibinde, hamle yapıcak mesafe yok denecek kadar azdı. Ceacker ise hamle yapabilirdi ama tedbirsiz davrandı. Cracker’in buz hamlesini karasakala yapsa dire gura gura ile paramparça eder. Zaten kuzan gura gura’ya güç yetiremez. Garp gibi bir vs’de araya yami yami girer ve law gibi işi biter.
doffy arkadan yakalansa ne adamı uyarıp öyle ufak eli kıpırdayınca donduruyor komple aradaki hız farkını görüyoruz kuzan>doffy no diff fln ztn

cracker tedbirsiz felan davranmadı direk tek yedi

kuzan buzla sadece dondurmuor bunla silahta yapıor yumruğunada eklıor hayvan gibi fiziksel statları ve ileri seviye silahlanma+gözlemede sahip

garpa yami yami işlemez şeytan meyvesi yok güçleri bildiğinden eminmisin hacı ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık