Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 47 29.7%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 88 55.7%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 17 10.8%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 2.5%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    158
bu hafta bölüm mü yok spoiler mı
Normalde tatil nedeniyle bu hafta bölüm yok. Bu arayı Oda vermediği için genelde spoiler sağlayıcılar bölüme erişebiliyor ve erkenden sızdırabiliyordu bölümü.
Redon'un gözaltına alınması gibi sebeplerden bu hafta herhangi bir bölüm sızdırması olmaz. Eğer bi spoiler sağlayıcı cesaret edip sızdırırsa helal olsun, sağlam mal varmış deriz. Yani bölüm de spoiler da yok diye niyetlenelim, bölüm veya spoiler gelirse de onunla yetiniriz. :D

Imu'nun fikrine Joy Boy "Laugh Tale" deyip gülmüş. Bu da Imu'nun zoruna gitmiş. Olayın geçtiği yerin adı da zamanla Raftel olmuş.

Adam onlarla dövüşmedi ki. Luffy’i kurtarmak için plot oldular. Aynı mevzuyu Oda, Luffy’i kurtarmak için Sengoku üzerinde de yaptı. Luffy normal şartlarda o ortamdan sağ çıkamaz. Kurtulsun diye bol keseden salladı Oda bey.
sengokunun yumruğu platformu yıkıyor orda ace kurtulunca aralarına mesafe felan girior ya onu geçtim aynı arc içerisinde sengokuyu karasakalları döverkende gördük crocodıle dümdüz luffyle alakasız atılıyor mihawka çizik almıyor

sengokunun yumruğu platformu yıkıyor orda ace kurtulunca aralarına mesafe felan girior ya onu geçtim aynı arc içerisinde sengokuyu karasakalları döverkende gördük crocodıle dümdüz luffyle alakasız atılıyor mihawka çizik almıyor
Düz Sengoku yu geçtim Budha formunda ki bir Sengoku'nun yumruğu Luffy'i hastanelik etmesi lazım. 3 gün kendine gelememesi lazım o zaman ki durumu göz önüne alırsak. MF yi pek ölçü saymayın bence orası herşeyin arafta kaldığı bir yerdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık