Normalde tatil nedeniyle bu hafta bölüm yok. Bu arayı Oda vermediği için genelde spoiler sağlayıcılar bölüme erişebiliyor ve erkenden sızdırabiliyordu bölümü.bu hafta bölüm mü yok spoiler mı

Adam onlarla dövüşmedi ki. Luffy’i kurtarmak için plot oldular. Aynı mevzuyu Oda, Luffy’i kurtarmak için Sengoku üzerinde de yaptı. Luffy normal şartlarda o ortamdan sağ çıkamaz. Kurtulsun diye bol keseden salladı Oda bey.Crocodıle vista felanda mihawktan çizik almadı ?
sengokunun yumruğu platformu yıkıyor orda ace kurtulunca aralarına mesafe felan girior ya onu geçtim aynı arc içerisinde sengokuyu karasakalları döverkende gördük crocodıle dümdüz luffyle alakasız atılıyor mihawka çizik almıyorAdam onlarla dövüşmedi ki. Luffy’i kurtarmak için plot oldular. Aynı mevzuyu Oda, Luffy’i kurtarmak için Sengoku üzerinde de yaptı. Luffy normal şartlarda o ortamdan sağ çıkamaz. Kurtulsun diye bol keseden salladı Oda bey.
Düz Sengoku yu geçtim Budha formunda ki bir Sengoku'nun yumruğu Luffy'i hastanelik etmesi lazım. 3 gün kendine gelememesi lazım o zaman ki durumu göz önüne alırsak. MF yi pek ölçü saymayın bence orası herşeyin arafta kaldığı bir yerdi.sengokunun yumruğu platformu yıkıyor orda ace kurtulunca aralarına mesafe felan girior ya onu geçtim aynı arc içerisinde sengokuyu karasakalları döverkende gördük crocodıle dümdüz luffyle alakasız atılıyor mihawka çizik almıyor