Zoro'nun anasının ismi bile belli değil Reis, yine onepiece okumadan sallamışsın xDÇağırma şimdi adamlar ana tarafındandı galiba Ryuma soyunu kabul etmiyorlardı![]()
Son düzenleme:
Zoro'nun anasının ismi bile belli değil Reis, yine onepiece okumadan sallamışsın xDÇağırma şimdi adamlar ana tarafındandı galiba Ryuma soyunu kabul etmiyorlardı![]()
Annesinin ismi Terra.Oda Zoro'nun aile tablosunu açıkladı.Zoro'nun anasının ismi bile belli değil Reis, yine onepiece okumadan sallamışsın xD
Sana zamanında ağaç kökünü komple attık kim nerden nereye geliyor diye.Kimin kızı kimin torunu kimin eşi olduğu nereden geldiği belli.Canım sıkılırsa uğraşmak istersem tekrar çıkartırız seceresini.Zoro'nun anasının ismi bile belli değil Reis, yine onepiece okumadan sallamışsın xD
Açıkladı anne tarafı diye kabul etmiyordu yok soyu ordan gelmiyor falan filan yapıyorlardı tam komedi yaAnnesinin ismi Terra.Oda Zoro'nun aile tablosunu açıkladı.
Adamlarda söyleyip patlayıp patlayıp kabul etmemek huy olmuş.Annesinin ismi Terra.Oda Zoro'nun aile tablosunu açıkladı.
İstediğin kadar tekrar at çiz, yaz bakalım annesinin soy ismini.Sana zamanında ağaç kökünü komple attık kim nerden nereye geliyor diye.Kimin kızı kimin torunu kimin eşi olduğu nereden geldiği belli.Canım sıkılırsa uğraşmak istersem tekrar çıkartırız seceresini.
Dediğim gibi canım şuan uğraşmak istemiyor.Uğraşmak ve seni patlatmak isteyen biri varsa atar.İstediğin kadar tekrar at çiz, yaz bakalım annesinin soy ismini.
@sinsikurt soydan bahsediyoruz kardeşim Zoro'nun annesinin soy ismi bile bilinmiyor adam gelmiş ana tarafından soylu yazıyor bana xD
İstesin istesin bana Zoro'nun annesinin soy ismini yaz.Dediğim gibi canım şuan uğraşmak istemiyor.Uğraşmak ve seni patlatmak isteyen biri varsa atar.
Yav sen sarhoş musun?Zamanında tartıştık sana Ryuma soyundan geliyor dedik sen ya ana tarafını ya baba tarafını kabul etmiyordun hatırlamıyorum hangisinin soyundan kimin geldiğini gidip bakmak lazım ama soyu bi taraftan Ryumaya bağlanıyordu.İstesin istesin bana Zoro'nun annesinin soy ismini yaz.
Sıçtın sıvamaya geç de izleyelim seni keyifle xD
Reis Zoro'nun soyu ana tarafından Ryumaya bağlanıyor yazmışsın ben de sana Zoro'nun ana tarafından soyu bile bilinmiyor(anası terra soyu yok) yazmışım. Zoro'nun baba tarafından soyu da Ryuma'ya bağlansa Shitmotsuki olur niye Roronoa olmuş ?Yav sen sarhoş musun?Zamanında tartıştık sana Ryuma soyundan geliyor dedik sen ya ana tarafını ya baba tarafını kabul etmiyordun hatırlamıyorum hangisinin soyundan kimin geldiğini gidip bakmak lazım ama soyu bi taraftan Ryumaya bağlanıyordu.