Law saldırı yapıyor, Blackbeard sağ eliyle Gura Gura kullanıp saldırıyı durduruyor. Normalde Gura Gura ada yok edebilecek bir saldırı ve sadece kılıç durduracak kadar küçük bir alanda kullanıyor. O durdurma sonrasında sadece bir panel var, onda da blackbeard sol elini kaldırıp Kurouzu diyor. Sonrası yok. Totalde sadece iki kez gura gura kullanmış yani. Birinde Room yok etmek için, diğerinde de Law'ın saldırısını durdurmak için.
Room'un şok dalgası saldırısı olmadığını ben de biliyorum ve hiç böyle bir iddaa da bulunmadım. Room Law'ın tekniğinin etkin olduğu bir alan. Gerekirse ada büyüklüğünde yaratır, gerekirse etki edeceği alan kadar. Ama sonuçta bu Room alanı tamamen yok ediliyor blackbeard tarafından. Şu ana Kadar Room alanına/tekniğini yok eden herhangi birini görmedik yanlış hatırlamıyorsam. Belki vardır, hafızam kötü. Blackbeard ilk kişi Law'ın Room alanını yok eden.
1- Blackbeard saldırıya hazırlanıyor.
2- Law tekniği kullanıp eşeği kesiyor.
3- Blackbeard meyvenin uyanış geçirdiğine / bunları yapabildiğine şaşırıyor.
4- Düşmek üzereyken Gura Gura'yı kullanıyor.
6- Room tamamen yok edilmiş, sarsıntı gücüyle herkes diz çökmüş durumda.
Hadi kabul sen haklısın, ben yanlış anladım diyelim. Animatörler de mi yanlış anladı? Sadece blackbeard haterları mı doğru anladı o sahneyi?