Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 41 27.9%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 85 57.8%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 15 10.2%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 2.7%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    147
Mihawk Luffy e İmunun loki ye yukarıdan yaptığı kılıç saldırısının aynısını yapmıştı.%100 İmu ile Mihawk arasında zaten bağlantı çıkacak.Mihawk çok yüksek ihtimal imu nun soy ağacından biri.

@Kirli Sakal

Akuma no Mi'nin zıttı olarak Tenshi no Mi de çıkar mı dersin?
Doğrudan Imu'daki ekstra tür belirtilmeden bahsedilen Akuma no Mi'nin zıttı için diyorsan böyle bir şey olur mu emin değilim.
Oda direkt Tanrı ve Şeytan diye girdiği için, Imu'nun zıt güçlerine sahip bir melek meyvesi olmaz sanırım. Ama modeli Tenshi olan bir Hito Hito çıkabilir büyük ihtimal.
Hatta Urogue bu tarz bir meyve için en uygun karaktere benziyor.

Benim en çok ikilemde kaldığım nokta meyve uyanışlarındaki beyaz ve siyah bulutlar. Henüz kökenini bilmiyoruz, bir karakter iyi olduğu için mi uyanışında beyaz bulutlara sahip oluyor yoksa o meyve doğrudan beyaz bulutlara mı sahip merak ediyorum. Aslında tanrı meyvesi yoksa, Tenshi no Mi varsa beyaz bulutları ona bağlarsa, siyahları da Imu'ya bağlarsa güzel yere bağlamış derim. Hatta doğrudan tanrıdan öte melek ve şeytandan gelmesi daha çok hoşuma giderdi.

Law saldırı yapıyor, Blackbeard sağ eliyle Gura Gura kullanıp saldırıyı durduruyor. Normalde Gura Gura ada yok edebilecek bir saldırı ve sadece kılıç durduracak kadar küçük bir alanda kullanıyor. O durdurma sonrasında sadece bir panel var, onda da blackbeard sol elini kaldırıp Kurouzu diyor. Sonrası yok. Totalde sadece iki kez gura gura kullanmış yani. Birinde Room yok etmek için, diğerinde de Law'ın saldırısını durdurmak için.

Room'un şok dalgası saldırısı olmadığını ben de biliyorum ve hiç böyle bir iddaa da bulunmadım. Room Law'ın tekniğinin etkin olduğu bir alan. Gerekirse ada büyüklüğünde yaratır, gerekirse etki edeceği alan kadar. Ama sonuçta bu Room alanı tamamen yok ediliyor blackbeard tarafından. Şu ana Kadar Room alanına/tekniğini yok eden herhangi birini görmedik yanlış hatırlamıyorsam. Belki vardır, hafızam kötü. Blackbeard ilk kişi Law'ın Room alanını yok eden.

1- Blackbeard saldırıya hazırlanıyor.
2- Law tekniği kullanıp eşeği kesiyor.
3- Blackbeard meyvenin uyanış geçirdiğine / bunları yapabildiğine şaşırıyor.
4- Düşmek üzereyken Gura Gura'yı kullanıyor.
6- Room tamamen yok edilmiş, sarsıntı gücüyle herkes diz çökmüş durumda.

Hadi kabul sen haklısın, ben yanlış anladım diyelim. Animatörler de mi yanlış anladı? Sadece blackbeard haterları mı doğru anladı o sahneyi?

Room tamamen yokedildi diye bişiy yok adam room u açtı eşeği kesti tamam orda teknik bitti devamında karasakal aşağı düşerken adaya doğru vuruyor neyin teknik kapamasından bahsediyosun sen ?

Ok çizdiğin kısımda tekniği kapayan bb deil law alanı açtı kesti sonlandırdı Zaten deprem yumruğu room alanına doğru değil bikere ne kapaması yani

Bepo bile ayakta duruyor orda :/

Kardeşim clash atıyorlar law vuruyor wb vuruyor devamında ikiside birbirini ittirip üstün gelemiyor savunması saldırısı yok burda üstün gelebilse niye gelmesin adam yumrukla vuruyor gurayı tutmuyor lawın kılıcını
Usta bunu kafana göre yorumlarsın. Kendimi geri tutmayacağım derken, adam hiçbir şey de yapmayabilirdi. Onun yerine saldırmak da kendini geride tutmamak oluyor. Her şeyimle saldıracağım manası çıkmaz bundan.
Kafama göre yorumlamıyorumki old wb ile aramdaki farkı ölçmek istiyorum diyen adam kaidoyumu dövecek vistayla eşleşen adam bu

Mihawk Luffy e İmunun loki ye yukarıdan yaptığı kılıç saldırısının aynısını yapmıştı.%100 İmu ile Mihawk arasında zaten bağlantı çıkacak.Mihawk çok yüksek ihtimal imu nun soy ağacından biri.
Luffy'e soylu diyordular kan bağı soy bağı diyordular.

En garibanı, köylüsü Luffy reyiz çıktı.

Teach>> Davy soyundan Xebec'in oğlu.
Shanks>> Kutsal Ejder Figarland soyu.
Mihawk>> Nerona soyundan olabilir.
Zoro>> Ryuma soyu.:D @RedTeroR

şeytan meyveleri insanların istek ve arzusu aracılığıyla doğduysa, haki ve şeytan meyveleri arasında çok sıkı bir bağlantı var demektir.Bu hakiyle şeytan meyvelerini etkilemeyide açıklar.

Haki dediğimiz şey kişinin iradesinin vücut bulmuş hali diyebiliriz.İçsel arzu ve istek, dış dünya üzerinde irade aracılığıyla haki şeklinde ifade ediliyor.Ama bunu sadece hakisi/iradesi güçlü kişiler sergileyebiliyor.Ama herkesin hakisi(istek ve arzusu) var.

Belki insanlar farkında olmadan bu içsel arzular (haki) bir araya toplanıyor, eğer bu istekler benzerse.

Şeytan meyveleri milyonlarca insanın hakisinin bir araya gelip kaynaşması sonucu ortaya çıkmış olabilir.Bu yüzden şeytan meyvelerinin kendi "iradeleri" var deniliyor.

Şeytan meyveleride aslında bir haki formu, ama tek bir kişinin yapamayacağı bir form.Bu yüzden, haki kullanarak logia meyvelerine dokunabilir/zarar verebiliyorlar.Senin hakinle, şeytan meyvesi etkileşime geçiyor.

Bu şekilde imunun gücüde (maki ?) açıklanabilir.Kendisi bir şeytan meyvesi gibi.Bu yüzden kullandığı siyah alevde bir sürü gözler var.Sadece kendi hakisi/gücü değil çünkü.Son dokuz yüz yıldır insanlarla anlaşmalar yaparak onların istek ve arzularını ele geçiriyor.Bunu kullanarak kendisini güçlendiriyor.Bu yüzden güçlerinin bir sınırı yokmuş gibi/tek bir meyve çatısı altında değil gibi.Çünkü kendisinde şeytan meyve özütü gibi bir güç var.Bu "özütü" istediği "güce" dönüştürebliyor.

Ama bu gücün bir zayıflığı var tabi.Anlaşma karşılığı güçlerini paylaşmak zorunda.Bu süreçte, gücünü paylaştığı kişiyi öldürebilirsen, paylaştığı güçleri kaybediyor.Buda imunun biriktirdiği "maki" miktarını ufaltıyor.İmu gücünü geri alabilir tabii ki.Ama bununda yan etkileri olabilir.

Xebecte gördüğümüz gibi, insanları zorla anlaşmaya sokabiliyor imu.Ama bu daha fazla makiye malolmalı normal anlaşmalardan.Bunun dışında, bence bu zoraki anlaşma bozulabilir, ya kişinin kendisi tarafından, ya dışarı müdahele yoluyla, ya da zaman kısıtlaması var.(Dördüncü bir olasılıkta olabilir tabii ki.)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık