Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 33 26.6%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 73 58.9%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 13 10.5%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 3.2%
  • Olmamış

Kullanılan: 1 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    124
IMU Tobi tarzı bir karakter gibi duruyor çok bombok senaryolar dönüyor kafamda şuan. Foruma girme alışkanlığım olmasa seri bitene kadar ara verirdim de sanmıyorum yapabileceğimi.

Kaido nun üstü olduğu zaten tartışılmaz bir gerçek.Kaido evet güçlü ama artık güncel seride üst ligde yeri yok.
Kaido'nun yenildiği darbe luffy'nin kullanacağı en güçlü darbe bajrang gun.ondan daha güçlü bir saldırı çıkaracağını hayal edemiyorum.Ve kaido ona karşı durdu.yorgun olmasa geçebilirdide.

İmu'nun gücü kendini belli ediyor. Adı üstünde şeytan. Bir numaralı özelliği vesvese vermek kalplere girmektir. One Piece'de vurgulanan irade dışında bunu engellemek mümkün değil. Bu bölümden sonra Teach'in İmu'ya rakip olamayacağından eminim. Güç arzulayan bir adam İmu ile karşılaşırsa direkt gg. Loki buna karşı koyduğu için Loki'ye bastım oyumu. Dövüş kısmında pek bir şey yok. İmu eğleniyor. Loki için duvara tırmalamaktan başka bir şey değil bu dövüş.
Adam muhtemelen hakiyi her şeye işleyebiliyor. Şeytan meyvesi güçleri dahil.

Acaba bu omen, alamet , kaderi kişinin isteğine göre değiştiren veya büken bi güç olabilir mi , kişi kaderi istediğine göre kendi lehine veya aleyhine çevirebiliyor , imu bunu uyandırdığı için başkalarınınkileri de değiştirebiliyor ama gucun temas etmesi gerekiyor olabilir , güç zoro ve loki dışında diğerlerinde patlama gibi olmuştu bu ikili h.haki sahibi diye bedenlerinin etrafında kalkan oluştuğundan temas edememiş olabilir. Loki de h.haki varmiydi pey hatırlamıyorum tabi de.

Mesala çok basit bi ifadeyle , kendi kutsal şovalyelerini iyileştikleri veya hiç hasar almadıkları kader çizgisinde tekrardan değiştirdi. Diğerlerini ise yok olduğu patladığı bi gelecek , kader çizgisine sokmuş olabilir.

Birde imu nun söyledikleri çevireye göre kimin domi reversiye maruz kalabileceğini gösteriyor olabilir.
Eğer hedef kudret ise , kudreti arzulayanlar:
Luffy : korsanlar krali olmak
Zoro : en uyi kılıç ustasi olmak
Ussop : denizin en cesur onurlu savaşçısı olmak

Digerlerinin hayalleri kudretle ilgili değil.

Ama eğer im unun babsettigi kudret değil güç ise , gücü arzulayanlar :

Zoro , en iyi kılıç ustası olmak için güç arzusu var.

Diger kimsede doğrudan güç arzusu yok. Dolayli olabilir ama doğrudan yok.

@Smoker şu iki sahne çok benzer. Bağlantı çıkar mı acaba ?

Sabo hakinin ne olduğunu bilen birisi. Ellerine de koka basmış. Ona rağmen her şeyin özü vardır arenanın da özü vardır diyor. Burda bahsettiği şeyin haki olması mantıksız.

Soru şu ki, IMin alameti

--Narutodaki sage mod gibi doğal enerji mi?

Çakra = Haki (insan kaynaklı)
Sage Mod = Alamet (doğa kaynaklı)

--FSJdeki Hiçlik gibi kötücül enerji mi?

Pozitif düşünceden Nika doğar
Negatif düşünceden Alamet doğar
Alamet ve Sabo'nun dediği şey aynı gibi duruyor hakikaten.

Alamet'e baktığımızda başkasına zarar veriyor, ama öte yandan şövalyeleri iyileştiriyor. Alamet kelimesi hem iyiye hem kötüye yorulabilen bir şey, bence gücü de İmu onu hangi niyetle kullanıyorsa ona göre değişiyor.

Kaido'nun yenildiği darbe luffy'nin kullanacağı en güçlü darbe bajrang gun.ondan daha güçlü bir saldırı çıkaracağını hayal edemiyorum.Ve kaido ona karşı durdu.yorgun olmasa geçebilirdide.
o darbeyle zaten tek yedi Kaido yoksa o darbeyi atmadan da yeniyordu.Zaten biz burda Loki Kaidoyu ezerek yener demiyoruz.Luffy misal şu anda Kaido ile vs atsa daha rahat fazla efor sarfetmeden yenecekti.O son attığı darbe zaten imza gibi oldu.Tüm final bosslarda hep o şekilde sonlandırıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık