Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 30 27.3%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 64 58.2%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 13 11.8%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 3 2.7%
  • Olmamış

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    110
Bazı arkadaşlar Kaidou başganımın gücünü kaldıramamış. Nika harici Kaidou’yu yenebilecek hiçbir varlık yok One Piece mangasında, nokta. Oda Nika’yı Kaidou’yu öldürebilmek için salladı. Gerçi o da yeterli gelmedi, mecbur volkan kozunu kullandı, yoksa yine öldüremezdi.
Issho’yu unutma hocam boyle bir canavar da var muhakkak bir yerlerden gelecek o da

Bir şey sorcam şuanda lokiyi güç dengesinde nereye koyuyorsunuz loki ilk tanıtıldığı zamanlarda kaidonun bir tık altıdır fln diyordum ama şuan bakınca ya kaidoya denk ya da onun bir tık üstüdür diyebilirim kesin olarak kaidodan güçlüdür diyemiyorum çünkü kaidonun seride çok uzun süre boyunca gücünü gördük gerçekten canavar bu herif kendisini yenmek için bir tanrı meyvesi gerekti ona rağmen nikaya karşı durabildi.
Kaido nun üstü olduğu zaten tartışılmaz bir gerçek.Kaido evet güçlü ama artık güncel seride üst ligde yeri yok.

Kaido'nun volkana düşmeyle öleceğini düşünüyorsan savunma bu karakteri bir daha ona leke sürüyorsun.
Volkana düşmeyle ölmedi ki. Nika ada boyutunda yumruk attı, volkana düştü, volkan patladı. Yine ölmediyse ölümsüzdür bu adam zaten.

En son yazdığın volkan olayıyla Kaido yu ezmişsin farkındamısın : )
Niye ezmiş oluyorum? Kaç karakter ada boyutunda yumruk yedikten sonra volkana düştü, sonra volkan patlamasıyla yenildi?

Issho’yu unutma hocam boyle bir canavar da var muhakkak bir yerlerden gelecek o da
issho da sağlam meyveye sahip. ileride akainu’yu yenip devrim yapabilir reis.

Aslında güzel bi sayı fakat bölüm yarıda kesilmiş hissi verdiği için orta dicem. Tadı damağımda kaldı.

Şu Oda illa bi goofylik katıcak karaktere. Lan senelerdir bu adamı bekliyoruz. Niye kocaman ağızla çizdin şu herifi ya. Normal boyutlarda bi ağızla bağıramıyor mu? Imunun estetiğine yakışmayan bi goofylik.

Yalnız ben Imu ile Joy Boyun en azından bir zamanlar ahbap çıkması olayına çoook şaşıramadım ya.Çoğu kişi beklemiyodu belki ama bana çok "One Piece" lik bir hareket geldi. "Heee böylemiymiş" oldum sadece o kadar. Punk Hazardda Dof'un Fatihin Hakisi patlatmasına 100 kat daha fazla şaşırmıştım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık