Bende onu düşündüm ama Imu daha ikna safhasında ökdürme moduna geçince bakarız.Evet. Loki’nin ilk gördüğümüzden beri güçlü çıkmasını bekliyorduk ama bu kadar güçlü çıkacağını beklemiyorduk o zamanlar.
Bu arctan sağ çıkmak için fazla güçlü![]()
Kendisine mental nerf yapmış yani.Kimse farketmiyor ama luffy’nin bu kadar yemek yemesi kendi kendini sınırlaması yüzünden normal bir insan bu kadar yemek yiyemez ve mangaka ısrarla luffy’nin bu kadar yemek yemezse düzelemeyeceğini gösterip duruyor.Luffy’nin herşeyi normal kılan bir meyvesi var ve yemek yerse güçleneceğini düşünüyor ileride olurda bir aydınlanma yaşarsa meyvesini tam potansiyel kullanmaya başlar.
Imu, yine, bu arada PTSD yaşadığı için nerf yemiş. Normalde yemeyeceği bir kenara, hamle yapmasına fırsat vermeyeceği yerde Joy Boy'u hatırlayıp dikkat dağınıklığı yaşadığı anda Loki direkt kesti cezasını, etkisi bir kenara.Kendisine mental nerf yapmış yani.


