Shanks lokiyi yenmedi.Loki beklediğimden güçlü çıktı. Shanks'ın loki'yi yendiğini düşünürsek shanks ikizinden ne kadar güçlü acaba
Shanksin seride yendiği karakter yok, kide bile gol d roger in bıraktığı haki düğümünü kullanıyor
Shanks lokiyi yenmedi.Loki beklediğimden güçlü çıktı. Shanks'ın loki'yi yendiğini düşünürsek shanks ikizinden ne kadar güçlü acaba
Güçsüz birisi olsaydı marineforddaki savaşı durdurmazdı.Hem o haki düğümü değil kimsenin öğrenemediği tekniği öğrenip kullandı..Sadece haliyle amiral durdurması ne kadar güçlü olduğunu gösterir.Shanks lokiyi yenmedi.
Shanksin seride yendiği karakter yok, kide bile gol d roger in bıraktığı haki düğümünü kullanıyor
Manga panelinde neler yazıyor be gülüm. Karakterlerin sözlerini reddedeli çok oldu. Ona bakarsak Shanks Loki’yi bağladı, Kaidou’yu durdurdu o zaman Shanks > ImuBu nası argüman usta ya manga panelinde yazanı reddetmeyemi başladınız :/

O şanks’ın gücü değil, amirallerin çöplüğü. Shanks yonko gücünde, bırak da amiralleri rahatlıkla ezsin reisim.Güçsüz birisi olsaydı marineforddaki savaşı durdurmazdı.Hem o haki düğümü değil kimsenin öğrenemediği tekniği öğrenip kullandı..Sadece haliyle amiral durdurması ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
Dert ettiğin şeye bak yahu.Shanks lokiyi yenmedi.

İmu'dan güçlü dediğin Kaidou da Yonko gücünde hem amiral seviyesi Yonko-Yc 1 arası.Kaidou ezik demiyorum ben.Ben Kaidou belli bir güçte olduğunu söylüyorum.O kadar güçlü olsaydı kaybetmezdi.Gençleri hafife aldı ve kaybetti oysa Shanks hafife almafı ve direk yok etti.Kaidou şunlardan(İmu,Joyboy,Xebec,Roger,GarpWb, Shanks) sonra en güçlü kişidir.O şanks’ın gücü değil, amirallerin çöplüğü. Shanks yonko gücünde, bırak da amiralleri rahatlıkla ezsin reisim.
Kesinti falan yok. Adam olduğu gibi anlatıyor. Kesinti çok sonraki sahnelerde.Kime karşı olduğunu bilmiyoruz o kısımlarda yayınlar hep kesilmişti.
Kid'i offguard yakaladı zaten, 1 vs 1 olmadı, Kid, filoyu patlatacakken kendisine bakmayan Kid'e saldırdı.Shanks lokiyi yenmedi.
O saydığın isimlerden gördüğün hiçbişey yok ama sana göre kaidou’dan güçlüler. Shanks yaşarken, yaşayan en güçlü varlık diye Kaidou anılıyor ama sana göre Shanks Kaidou’dan üstün.İmu'dan güçlü dediğin Kaidou da Yonko gücünde hem amiral seviyesi Yonko-Yc 1 arası.Kaidou ezik demiyorum ben.Ben Kaidou belli bir güçte olduğunu söylüyorum.O kadar güçlü olsaydı kaybetmezdi.Gençleri hafife aldı ve kaybetti oysa Shanks hafife almafı ve direk yok etti.Kaidou şunlardan(İmu,Joyboy,Xebec,Roger,GarpWb, Shanks) sonra en güçlü kişidir.