Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

O dendi denilen kısım söylem ama. Sen sadece etiket ünvandan bahsediyordun demin?
Kaido için her zaman bu bir söylem dedim. Bu bir etiket olarak verilmedi. İnsanlar söyler diye etiket olmaz.

WB için söylenen bir etiket. Kaido bunu kapsar kapsamaz olayında ise WB'ye en güçlü korsan dendi, Bigmom'ın lafları var vesaire dedim.

Loki'nin olayına gelirsek Loki şuan gösterilen herkesten güçlü olabilir, çünkü ne Roger, ne WB ne de garptan buna benzer şeyler görmedik yarın öbür gün primelerını gösterir bir halt ederler o zaman söylerim.

Roger, Garp vs Şebek dövüşünün boyutu bile çok düşük. Roger vs WB olayı zaten bir çarpışmadan ibaret başka gösterilen bir şey yok. Garp'ın başka gördüğümüz antreman falan yaypıp kafasının ucu sivri adamı dövmesi varki daha önce yapamamış beraber kalmışlar lafı falan var komedi.

Şuan Loki çok daha fazlasını gösteriyor.

Kaido'dan fazla mı ? Çok yakın Kaido'dan üste çıkmaya diyebilirim. Kaido da Nika'yı dövüyordu çünkü.

Im ve Loki'nin saldırıları Roger ve Wb gibi birbirine değmiyor sanırım. Loki'nin bu seviye h.hakiye sahip olması bile onu yonkou yapar zaten. Efsanevi zoan ve silah ile de Kaido'nun elinde bulunan yetenek ağacından daha fazlası var bile söylenebilir.

Ben sana çok kez açıkladım. WB namı ve yaydığı itibar ve en çok da dünyayı yıkabilecek meyveye sahip olması yüzünden bu ünvanı aldı. Ama isimsiz kahramanlar gölgelerde ilerleyen arkadaşlar vardı Harald gibi. Loki de pek duyulmadı mesela.
Biz ünvanları bu adamlar için değil garp gibi bilenen karakterler için tartışık. Siz olay garpı kapsamıyor diye hikaye anlattınız her zaman. Ve bunu da Sengoku gibi karakterleri örnek verdiğimizde bile kabul etmediniz.

Şimdi gelip WB ile Loki kıyasını yaptık da şöyle böyle oldu demeye gerek yok, derdiniz hep garptı yani yoksa wb en güçlü olmuş olmamış çok umursadığınız bir durum değildi.

Loki Kaido’nun ünvanının kapsamına giriyor.Ancak şöyle bir durumda var.Nidhogg dünya genelinde bilinmiyor.Bilseler kulağına gider Imu gelir onu arıyormuş adam.Yani meyve bilinmediği için Loki’nin bütün savaş setiyle Kaido üstü olma ihtimali hala var.

Kaido için her zaman bu bir söylem dedim. Bu bir etiket olarak verilmedi. İnsanlar söyler diye etiket olmaz.

WB için söylenen bir etiket. Kaido bunu kapsar kapsamaz olayında ise WB'ye en güçlü korsan dendi, Bigmom'ın lafları var vesaire dedim.

Loki'nin olayına gelirsek Loki şuan gösterilen herkesten güçlü olabilir, çünkü ne Roger, ne WB ne de garptan buna benzer şeyler görmedik yarın öbür gün primelerını gösterir bir halt ederler o zaman söylerim.

Roger, Garp vs Şebek dövüşünün boyutu bile çok düşük. Roger vs WB olayı zaten bir çarpışmadan ibaret başka gösterilen bir şey yok. Garp'ın başka gördüğümüz antreman falan yaypıp kafasının ucu sivri adamı dövmesi varki daha önce yapamamış beraber kalmışlar lafı falan var komedi.

Şuan Loki çok daha fazlasını gösteriyor.

Kaido'dan fazla mı ? Çok yakın Kaido'dan üste çıkmaya diyebilirim. Kaido da Nika'yı dövüyordu çünkü.
İyi de WB'nin etiketi en güçlü insan etiketi. En güçlü korsan etiketi yok. En güçlü korsan olduğu da söylendi diyorsun. Ayrıca bu söylem etiket mevzusunu yanlış anlıyorsun. İkisinin tanıtılışı da aynı. WB'nin ünvanı da Ağırsiklet boks şampiyonluğuyla müsabaka şeklinde alınan halktan bağımsız bir şey değil. Hikayede bu ünvan nasıl alınmış olabilir diye düşünmediğin için bu çıkarımı yapamıyorsun. O sebeple WB'nin ünvanı ile Kaido'nun ünvanı arasında bir fark göremiyorum. SBS'de sorulan anneler Akainu'yu yenebilir mi sorusuna da Oda Anneler Kaido'yu bile yener diye cevap veriyor. Bu da Oda'nın bakış açısından o sıra Kaido'nun nerede olduğunu gösteriyor.

Ama bu ünvan işlerinin sıkıntı olduğu Loki'yle belli oldu. Ondan önce Harald ile zaten yine şüpheye düşmüştü. Her şeyi geçtim Garp için bile en güçlü o, bunu biliyorduk muhabbeti geçiyor Xebec düştükten sonra. Bu seride ünvanların nasıl yayılabildiğine dair bir ipucudur.

Biz ünvanları bu adamlar için değil garp gibi bilenen karakterler için tartışık. Siz olay garpı kapsamıyor diye hikaye anlattınız her zaman. Ve bunu da Sengoku gibi karakterleri örnek verdiğimizde bile kabul etmediniz.

Şimdi gelip WB ile Loki kıyasını yaptık da şöyle böyle oldu demeye gerek yok, derdiniz hep garptı yani yoksa wb en güçlü olmuş olmamış çok umursadığınız bir durum değildi.
Garp'ı kapsamıyor diye bir açıklamam yok. Ünvanı niye aldığını söylüyordum ben. Dünyayı yıkabilecek güce sahip diye bu ünvan ona yakıştırıldı söylendi diye açıkladım. Yani bu ünvan ile vsleri sonucu çoktan belli değildir. Ben bunu söylüyordum. Garp'ı da WB'den güçlü görüyordum.

Loki farklı seviye , farklı bariz . Xebec falan bile Lokiyi yenemez. Loki şu an evrende bu şekilde Imu ile savaşabecek belki de tek adam .

Tabi Luffy sahne alana kadar, asıl olay Nika gelince kopacak .

Birde OP biliyoruz Imu gösterildikçe saldırıları normalleşecek hatta Ussopu bile anca yaralayacak düzeyde olacak :d

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık