Luffyi yenebilirdi Odeni belli değil.Odeni yenebilmek için hazırlık yapmış kendisi söylüyor zamanında erken saldırsaydınız yenerdiniz diyor.Amiral yener zaten ama bunu yapabilmek ayrı şey yapmaya cesaret edebilmek ve yapmak ayrı şey.Üstelik bunların yanında İmu'nun karşısına dikilebilmek ayrı bir olay.Hem burada Xebec nasıl yapmış kiminle yapmış kime yapmış bilmiyoruz.Belki hepsini tek başına yaptı.Üstelik Kaido kaç defa yakalanmış kaç kere yenilmiş sayıları belli.O kadar yakalanıp bir amiral indirmişliği var mı?Kim tarafından yakalanmış kime yenilmiş o bile belli değil.Xebecin var mı böyle yakalayabilmiş birisi üstelik hem amiral indirmiş hem İmu'nun karşısına dikilebilmişken.Üstelik Kaidonun rakiplerinden kıyasladığımız kişilerden ne Oden ne Luffy Xebec seviyesinde.Yakın bile değiller.İkisine birden patates oluyordu Kaido.Zoro da Imu’nun yanına gitti. Kaidou Amiral indirir zaten, bu çok da büyük bir başarı değil. Oden’i yenebilmek için ne yapmış? Zopa’yla kafasını dağıttığından mı bahsediyon? Adam şaibeli dövüş olduğundan yaşlı karıyı öldürüyor, senin yüzünden adıma leke geldi diye. Aynı şeyi Luffy’i öldürdüğünde cp ajanına yaptı. Sanki kendi ayarlamış gibi konuşuyorsun. Nika olmadan Luffy 40 kere daha yenilirdi.
Bu sözü Imu; Nika ve Nidhogg için söyledi diye düşündüm ben. Eğer bu sözü Gorosei: Devrimciler, Teach veya Kutsal Ejderler için söyledi diyorsan o da mantıklı olur ama bu ihtimali de konuştuk. Gorosei boş boş oturuyor: Shamrock kutsal ejderleri sakinleştirmiş biraz. Devrimciler ve Teach kutsal toprakları bassa Gorosei böyle boş oturmazdı.onları kimse durduramaz."
Zoro sanki daha kötü teklendi
Hocam kaido bir amirali çok rahat alır öyle bir yazıyorsun ki seriyi bilmeyen kaidoyu sağ kol seviyesi zannederLuffyi yenebilirdi Odeni belli değil.Odeni yenebilmek için hazırlık yapmış kendisi söylüyor zamanında erken saldırsaydınız yenerdiniz diyor.Amiral yener zaten ama bunu yapabilmek ayrı şey yapmaya cesaret edebilmek ve yapmak ayrı şey.Üstelik bunların yanında İmu'nun karşısına dikilebilmek ayrı bir olay.Hem burada Xebec nasıl yapmış kiminle yapmış kime yapmış bilmiyoruz.Belki hepsini tek başına yaptı.Üstelik Kaido kaç defa yakalanmış kaç kere yenilmiş sayıları belli.O kadar yakalanıp bir amiral indirmişliği var mı?Kim tarafından yakalanmış kime yenilmiş o bile belli değil.Xebecin var mı böyle yakalayabilmiş birisi üstelik hem amiral indirmiş hem İmu'nun karşısına dikilebilmişken.Üstelik Kaidonun rakiplerinden kıyasladığımız kişilerden ne Oden ne Luffy Xebec seviyesinde.Yakın bile değiller.İkisine birden patates oluyordu Kaido.
Ben yenemez demedim zaten.Konu burada Kaido>Xebec diyorlardı ben buna karşı çıktım sonrasında kim ne yapmış kimi yenmişlere döndü.
Hocam kaido bir amirali çok rahat alır öyle bir yazıyorsun ki seriyi bilmeyen kaidoyu sağ kol seviyesi zanneder
Amiral indirmisligi var mı demek yenemez manasına geliyor ,buradaki herkes biliyor ki kaido her amiral indirir teke tekte.Ben yenemez demedim zaten.Konu burada Kaido>Xebec diyorlardı ben buna karşı çıktım sonrasında kim ne yapmış kimi yenmişlere döndü.
Saldırdığı herkeste patlama olmuş zoroya yaptığı saldırı hariç buda sanki saldırının şiddeti az gibi geliyorZoro'nun saldırısını IM kral haki ile durdurmuş sonra bir kere saldırmış ama Zoro'ya ciddi bir etki ettiğini zannetmiyorum. Hatta Zoro belki h.haki ilen kendini savunmuşta olabilir gibi çünkü IM'in saldırısının etrafında bir duvara çarpmış gibi bulutlar var ve bir patlama olmuyor sadece Zoro'nun burnu biraz kanamış.