Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Bir panelde Zoro kalar içinde çizildi , tek yedi yorumları çok çocuksu .. bir panele bakarak resmin tamamını okuyamazsın. Öyle olsaydı . Kaido savaşında , luffy ve zoro apoyu kovalarken anlamadıkları saldırının hedefi olmuşlar ve bedenleri patlamış kanlar içinde kalmışlardı . Eeee şimdi o panale bakıp luffy ve Zoro tek yedi mi diyeceğiz.
tek yedi diyoruz zaten. tek yemenin sözlük karşılığı o paneller. bir saldırıda ikiside k.o. oldu.

@RedTeroR Bak panellerde ikisi farklı olaylarmış birbirinden sonra gerçekleşen paneller.Boşa demedim tam paneller çıksın diye.Sonrasında saldıran deve sanırım Hajudin'e nasıl bakıyor İmu.

Tayfanın şu an Imu karşısındaki çaresizliği bana Bleach'in Soul Society öncesi bölümlerini hatırlattı. Ichigo o zamanlar Renji'yle kapışacak hatta yenecek güçteydi (bizim tayfanın bazı elemanlarının kutsal şövalye yenmesi gibi) ama Byakuya bambaşka bir seviyeydi. Ichigo onun hareketlerini takip edemiyordu, karşılık veremiyordu, çok ağır yaralar almıştı ve en önemlisi de çaresizliği iliklerine kadar hissederek ölmeye bırakılmıştı. İmu karakteri de Byakuya kadar soğukkanlı bir karakter gibi geldi bana.

Bu arada bu bölümde olanlardan sonra Law'ın ortaya çıkmasını daha çok istiyorum. Hiç beklenmeyen bir anda şu kendini beğenmiş İmu'ya ''Room" diyerek bir şeyler saplasa efsane olurdu 🤩

Tek yemesi için bence yerden kalkamaması lazım.Her hasarda saldırıda tek yemek saçma kalkamazlarsa tek yemiş demek normal.Sonraki sayıda çizerse belli olur.Ama arada güç farkları bariz belli ne Zoro ne Sanji ne devler kimse kılına dokunamaz gibi duruyor.Luffy Loki İmu oynaşmaları çizip Şovalyelerini toplayıp gider herhalde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık