Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Kendisinden O diye bahsetmesi çift kimlikli olmasından dolayı olabilir.
Şeytan meyvesinin kişiliği ile konuşabiliyor muhtemelen iç dünyasında. Naruto'nun Kyuubi, Ichigo'nun Shirosaki ile konuşması gibi.

Direk Mu'nun dile gelmesini bekliyordum ama yine Imu ile devam ediyoruz.

Luffy'nin yaptığı bütün aptal aptal hareketleri fısıldayan Nika'dır belki en başından beri.:oleyo2:

Aynen öyledir kafasını çevirmiş bakmış ama biz bilmiyoruz.
Biz değil sen bilmiyorsun, anlaşılan manga okumayı da bilmiyormuşsun ki şaşırmadım. Çok bariz bir manga anlatım tarzına bile aşina değilmişsin mangadan anlayan arkadaşlarına at sayfayı kime bakıyor diye sor uğraştırma beni :artiz:
Reis, haklısın; bakmış gibi ama kafaya dahi takmamış, orası tartışılır. Ama “YEK” yiyip yemediği tartışılmaz; adam direkt Zoro'ya “TEK” atmış.
Reis Zoro'dan aldığı kan, verilen tepki falan öyle tek yeme olayına işaret edecek bir şey değil ne yazıkki en fazla savurdu falan denir. Böyle sahneler her dövüşte üç beş kere var. Tabi Zoro fanısınız öyle diyorsunuz diyebilirsiniz ama sahne çok küçük. Zoro'yu ağzı yüzü kan yerde çizmiş diye bekliyordum spoileri okuyunca.

Tek yeme ihtimali anca hax bir yetenekse olabilir verdiği hasar teke işaret etmiyor.

Sanji sağlam yemiş ama onun durumu kritik olabilir.

Ne hilesi, tekledi geçti. O hileyi Oda yaptı, Kaidou’nun şanına leke sürmek için.
Bi şundan yaşadık hocam sanki
Niye kendisinden "O" diye hitap ediyor?

Mu şöyle diyor
Mu böyle buyurdu

O zaman şuanki form tamamen kolpa.
Saf formu hala yok.
Hinada o şekilde konuşuyor tanrı kompleksi heralde 3.tekil kişi olarak bahsedıorlar

Yani burada adam Zoro'ya bakmıyor mu hahahahaha
Başta bakıyo saldırıyı bloklarken ve saldırı yaparken bakmıyor saldırıdan sonra bidaha bakıyor gibi gördüm ben
Loki baba be. IM felan dinlemiyor atarını yapmış.

Tam zoroluk sözü Lokiye vermiş resmen :D
bence im fena dövcek ama bi kapışma olur lokide yonko lvl adam

Biz değil sen bilmiyorsun, anlaşılan manga okumayı da bilmiyormuşsun ki şaşırmadım. Çok bariz bir manga anlatım tarzına bile aşina değilmişsin mangadan anlayan arkadaşlarına at sayfayı kime bakıyor diye sor uğraştırma beni :artiz:

Reis Zoro'dan aldığı kan, verilen tepki falan öyle tek yeme olayına işaret edecek bir şey değil ne yazık ki en fazla savurdu falan denir. Böyle sahneler her dövüşte üç beş kere var. Tabi Zoro fanısınız öyle diyorsunuz diyebilirsiniz ama sahne çok küçük. Zoro'yu ağzı yüzü kan yerde çizmiş diye bekliyordum spoileri okuyunca.

Tek yeme ihtimali anca hax bir yetenekse olabilir verdiği hasar teke işaret etmiyor.

Sanji sağlam yemiş ama onun durumu kritik olabilir.
Ya kardeşim adam görmüş zaten görmemiş kimse demiyor bakmıyor diyoruz kafasını çevirip bakmaya bile tenezzül etmemiş diyoruz sen burda hala masal anlatıyorsun görmeden adama saldırı mı atsın zaten.Biz burada tenezzül etmemiş bakmaya demişiz sen burda bunu yapıyor diye İmu'nun takındığı tavrı yokmuş gibi algıya çeviriyorsun sonra ben onu bilmiyor bunu bilmiyor oluyorum.İlk atılan panelde hangi anlatım tarzı var o zaman yan profilden ne gösteriliyor bize?Hangi anlatım tarzı var?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık