Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

--Yani Zoro, Colon bile senden önce harekete geçecekmiş neredeyse. Eleman gelip sohbet ediyor, Gerd'i kesiyor, Hajrudin saldırıyor, Stansen onu kurtarıyor da anca saldırıyorsun...
--Zoro'nun yediği saldırının altından çıkar bir şey, herkesi patlatıp Zoro'da farklı etki olması normal değildir; göz veya Enma için Rez...
--Sanji'nin insan bedeni bile ateşe dayanıyordu zaten, Hajrudin'in de ölmeyeceğini biliyoruz, Imu baya hafif davranmış bizimkilere, ona rağmen teklendilerse bir düşünmek lazım.

--Yani Zoro, Colon bile senden önce harekete geçecekmiş neredeyse. Eleman gelip sohbet ediyor, Gerd'i kesiyor, Hajrudin saldırıyor, Stansen onu kurtarıyor da anca saldırıyorsun...
--Zoro'nun yediği saldırının altından çıkar bir şey, herkesi patlatıp Zoro'da farklı etki olması normal değildir; göz veya Enma için Rez...
--Sanji'nin insan bedeni bile ateşe dayanıyordu zaten, Hajrudin'in de ölmeyeceğini biliyoruz, Imu baya hafif davranmış bizimkilere, ona rağmen teklendilerse bir düşünmek lazım.
Bu hikayede yanan Stansen oldu. Imu'ya bacak verdi.

Bakalım Gunko buzdan kurtulabilecek mi. Normal şartlarda olması gereken kurtulamaması. Çünkü aksi takdirde Imu'nun gidip Antik Devleri alması gerekirdi. Ayrıca Imu milleti kan revan içinde bırkaıp gittikten sonra, Gunko'nun Brook ile iletişime geçeceğini de düşünüyorum. Bu açıdan da çözülmez diye düşünüyorum.

Ama Oda'nın işi belli olmaz, onlara sözünü geçirecek birini arıyora getirebilir. Ve Loki'nin "kimse buzu çözemez" indne "ters köşe" yaratmayı falan sever Oda.

Bu savaşın bu adada sonlanacağını sanmıyorum. Ya Gunko çözülüp bir şekilde ihanet eder, veya Shanks ve Kara Sakal gelir vs bir şekilde Imu çok alamet kullandım çok yoruldum deyip geri çekilir. Veya klasik herkes öldü zaten ya deyip gider vs.

İşin iyi tarafı bu bölümler yılbaşına falan denk gelmedi. En azından klasik Oda araları dışında ara olmaz. Yine dizinin ekibini ziyaret edeceğim deyip kaytarırsa bilemem tabii

hatırladığım kadarıyla joy boy'un da bir ayağı kesikti. IMU kapışmasının ilk raunda mı oldu acaba? Tıpkı şu anki ilk raund gibi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık