Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Haftaya muhtemelen olacaklar. Loki ilk başta dayağını yiyecek. Daha sonra Zoro ve Sanji'nin ayağa kalktığını göreceğiz yaralansalarda dövüşebilecek durumda olacaklar. Loki tam yeniliyor gibi iken Nika gelip IM'in suratına yumruğu geçiricek. Bölüm Sonu...

Şu an bir Luffy fanı olarak çok rahatlamış hissediyorum. Sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi.

İnsanlar artık bizlerin Kaido-Luffy vssinden sonra neler hissettiğimizi anladığını düşündüğüm bir rahatlama hissi var içimde.

Enel herkesi tekledikten sonra Nami kalıyor ve Nami de Enel ile gidiyor. Burada IMU, Vivi diyip dururken Nami'yi alıp gidecektir demedi demeyin bu yaşanırsa... Ayrıca orada da oranın yerlisi Savaşçı Wyper yada Viper neyse o vardı kadim savaşçı atalara sahip kayıp yüzyıldan gelen soydan birisiydi. Burada ise Savaş Tanrısı Loki var. Loki gg arkadaşlar ama ölmeyecek... Orada da Enel herkesi tek tek indirirken Luffy piyasada yoktu ben bu şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum şimdilik eğer aynı çıkarsa da pes der karakterlerin yerini değişin okuyun derim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık