Aynı jenerasyonlardır. Ama IM daha sıkıntılı bir tip. Allem edip kallem etmiş bu zamana kadar gelmiş. Zeki biri çıkarsa fanı olurum. Tiplemesi her ne kadar Narutovari olsa da ben beğendim. Bisento sever biri olarak kıvrımlı bisento beni mest etti. Babalıktan sonra ilaç gibi geldi. Yeterli güç şovunu yaparsa severim. Güçlü karakter seviyorum anlamı çıkmasın. Ama sonuçta IM bu , altında güç arıyorum serideki yerinden ötürü. Vurdumu inleten , tir tir titreten bir son boss gibi olursa seveceğim kendisini. Goroseiler gibi ebelek übelek işlemez umarım karakteri. Hatta bizimkiler elinden zor kurtulsa süper olacak. Yoksa hikaye çok tekdüze ilerliyor. Bizimkiler kayıp felan yaşarsa ancak tatmin olurum hikaye ilerleyişinden.
Joyboy da bu 20 aileden biri çıkar . Bu ikisi büyük ihtimal Ying- Yang gibiler. Biri beyaz biri siyah bulutlarla birbirinin zıttı. IM ile birlikte herşeyi yapmışlardır , bu kancayı bizim çocuğa takmıştır. Nikanın tiplemesini de merak ettim, Luffy nin aynısı çıkacak diye düşünüyorum hadi hayırlısı