Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı jenerasyonlardır. Ama IM daha sıkıntılı bir tip. Allem edip kallem etmiş bu zamana kadar gelmiş. Zeki biri çıkarsa fanı olurum. Tiplemesi her ne kadar Narutovari olsa da ben beğendim. Bisento sever biri olarak kıvrımlı bisento beni mest etti. Babalıktan sonra ilaç gibi geldi. Yeterli güç şovunu yaparsa severim. Güçlü karakter seviyorum anlamı çıkmasın. Ama sonuçta IM bu , altında güç arıyorum serideki yerinden ötürü. Vurdumu inleten , tir tir titreten bir son boss gibi olursa seveceğim kendisini. Goroseiler gibi ebelek übelek işlemez umarım karakteri. Hatta bizimkiler elinden zor kurtulsa süper olacak. Yoksa hikaye çok tekdüze ilerliyor. Bizimkiler kayıp felan yaşarsa ancak tatmin olurum hikaye ilerleyişinden.

Joyboy da bu 20 aileden biri çıkar . Bu ikisi büyük ihtimal Ying- Yang gibiler. Biri beyaz biri siyah bulutlarla birbirinin zıttı. IM ile birlikte herşeyi yapmışlardır , bu kancayı bizim çocuğa takmıştır. Nikanın tiplemesini de merak ettim, Luffy nin aynısı çıkacak diye düşünüyorum hadi hayırlısı :D
Naruto’daki final boss Kaguya’nin harem no jutsu’ya kurban gitmesi gibi bir olay olmazsa ben de cok sevecegim

Imu bizi 800 yıl önceye götür. Imu bizi 800 yıl önceye götür. Imu bizi 800 yıl önceye götür...

Oda'nın elinde şu an iyi malzeme var; 800 yıllık süreci çok fazla derinleştirebilir, hükümete karşı gelen Rocks öncesi birileri varsa eğer Imu bu isimleri anabilir; Oda yeni karakter tıkıştırmayı sever seriye, 800 yılda, bir Xebec bir Luffy ile kısıtlı kalmasın mevzu.

Oda dövüş çizmez muhtemelen en azından sağlam bilgiler versin Imu.

İmu çok güçlü duruyor ve saf kötü. Ama işleyişin daha güzel olması için ve gücünü hissetmemiz için tayfadan birini katletmesi gerekiyor bence. Ne bileyim usopp olur jinbei olur birini götürmesi lazım ki haa diyelim bu iş çok ciddi yoksa tırt olur gözümde.

Herifte öyle bir tip var ki , gözlerinin altında güneş semboli gibi uzun kirpik mi nedir. Kesin Eşcinsel bu. Nika ya aşık , Nika da Vivinin atasına aşık. Olaylar gelişiyor.

Dediydi dersiniz bu çıkar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık