Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

Meyve uyanışı çevreyi manipüle edebiliyordu, uyanışın 2. Seviyesi çevreye hayat veriyor olabilir. Luffy'nin de çevresine güç bahşettiğini görebiliriz.

Yok ya ben yine gerçekliğinden emin olamadım bu son sayfanın. Çatıda oturduğu yerde yüzü nerde eli nerde belli değil. Gerçek gibi durmuyor. Oda'nın çizim tarzına da benzetemedim. Dönüşürken kanatları çıkıyor çatıda otururken yok. Sommers'in gözleri yamulmuş bir şeyler olmuş. Tüm bölüm değilse bile son panel hala gerçek değilmiş gibi geliyor bana. Kesin olarak bölüm çıkana kadar emin olamayacağım, bakalım.

Imu silüet > Loki silüet. Bu nedir aga ya, kafasındaki o sırık gibi taç nereye gitti, siyah jelibona benzeyen hatları ne oldu?

Muhtemelen gördüğümüz o siyah formu silüet değil, gölge şeytan gibi bir ara form sanırım. Luffy dövüşürken Imu'yu bizim son panelde gördüğümüz gibi görmemiş olabilir yani. Çünkü bu mevcut haliyle ışınlandığında bariz bir şekilde hasar almış. Bunun Imu için bir bedeli var gibi görünüyor. Ya da Sommers ve Killingham'ın parampinçik halde zorbalanmaları Imu'ya zarar veriyor olabilir.

Ancak Harley çiziminde de Imu böyle görünüyordu. Yazar troll ya...

Velhasıl, Imu'nun mevcut görünüşüne ve karakterini aşağı yukarı gördüğümüz kadarına göre, bence Enel > Imu, karakter tasarımı olarak. Biraz kasıntı bir tasarım gibi göründü bana, One Piece kalemine uymuyor

Imu’nun asil olayi yuzyillardir var olan bir kotulugun guclu bedenlerde donem donem kendini gostermesi derse Oda’ya soverim. Adam akilli bir villain yapsin artik. Kaido’yu inanilmaz tanitmisti sonra herifi sarhos halleriyle madara etti Doflamingo’yu yine guzel islemisti Sugar faciasi mahvetti. Imu icin umarim guzel bir olay orgusu gorururz

Bir de her bölüm Dragon bir yerlerden geliyor. Bir şey yaptığı yok, keyif çatıyor. Bir kaç keresi olur oda devrim yapıyormuş gibi görünür. Her şeyi sonradan öğrenir, Saboya felan kitler dndjjxxjx
Dragonu çok sonradan düzgün işleyecek bence odanım dragonun hakkını yiyeceğini sanm
--Çemberle ışınlanma
--Çemberle/mühürle güç verme, güç çekme, öldürme
vs FMA'dan alıntı muhtemelen.

Onun dışında IM'ın kendisi Naruto'daki Oroçi'nin yaptığı, yapamadığı, denediği şeylerin tamamının toplamı gibi duruyor.

--Ölümsüzlük
--Gen transferiyle vücudu modifiye etme
--IM'in arkasındaki gözler aynı Danzonun kolundakiler gibi.

E. Oda'nın orijinal bir karakter çıkaramaması üzdü maalesef.

Böyle hem gen hem yetenek olarak ortaya karışık bir karakter çıkaracağına azcık hikayeye abanıp vurduğuyla ada patlatan kudrette (Garp X 100 misal) bir karakter yaratıp 900 yıl önce biri ona Gençlik Ameliyatı yaptı, ondan ölmüyor, diye pazarlasa bence çok daha epik olurdu. @Arthur Pendragon

Şimdi, öylesine bakıyoruz IM geldi, eee, etkileyicilik 0, önce bizimkileri Madaranın Kagelerle oynadığı gibi dövecek, sonrada da saçma sapan şekilde - ya Teach ya Garling eliyle - yenilecek. Bir ihtimal fişi Elbaf'ta bile kesilebilir.

Hikayenin etkileyiciliği Mynet haberleri seviyesinde maalesef, sıradaki bölüm gelsin.
yani imuyu görmek lazım şuana kadar şeytani güçler dışı ilgimi çekmedi ishiki gibi bişiy olsa iyi olurdu bencce

İmunun gücünü iyi işler umarım sadece ölmüor domi reverse basıor felansa rezillik.

Gözler ne işe yarıyor imunun yetenekleri ney meyvesi ney yenilme sebebi sadece luffy ve teachin imunun antisi olması gibi durumlar olucaksa çok kötü gerçekten

Şimdiye kadar çizdiği en alakasız One Piece karakteri olabilir. Narutovari duruyor. Git koy Madaranın yanına sırıtmaz. Rocks iyi çizildi, Enel işte şövalyeler gene güzel. 5 bunak güzel ulan Vegapunk bile gene bir nebze… hayal kırıklığı yaşamadım ama hayalimdeki de böyle değildi.

Asıl olayımız bu buraya geldikten sonra birilerini öldürecek mi? Oda karakterlerini feda edecek mi? Yoksa gene saçma sapan şeyler mi olacak? Jinbe ölsün artık, yaptığı bir şeyde yok. Ussop ölecekken önüne atlasın. En azından İM ciddiyetini görürüz. Ve bunun arkasından gelecek FB için daha heyecanlıyım. Belkide adam davasında haklıdır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık