Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

--Çemberle ışınlanma
--Çemberle/mühürle güç verme, güç çekme, öldürme
vs FMA'dan alıntı muhtemelen.

Onun dışında IM'ın kendisi Naruto'daki Oroçi'nin yaptığı, yapamadığı, denediği şeylerin tamamının toplamı gibi duruyor.

--Ölümsüzlük
--Gen transferiyle vücudu modifiye etme
--IM'in arkasındaki gözler aynı Danzonun kolundakiler gibi.

E. Oda'nın orijinal bir karakter çıkaramaması üzdü maalesef.

Böyle hem gen hem yetenek olarak ortaya karışık bir karakter çıkaracağına azcık hikayeye abanıp vurduğuyla ada patlatan kudrette (Garp X 100 misal) bir karakter yaratıp 900 yıl önce biri ona Gençlik Ameliyatı yaptı, ondan ölmüyor, diye pazarlasa bence çok daha epik olurdu. @Arthur Pendragon

Şimdi, öylesine bakıyoruz IM geldi, eee, etkileyicilik 0, önce bizimkileri Madaranın Kagelerle oynadığı gibi dövecek, sonrada da saçma sapan şekilde - ya Teach ya Garling eliyle - yenilecek. Bir ihtimal fişi Elbaf'ta bile kesilebilir.

Hikayenin etkileyiciliği Mynet haberleri seviyesinde maalesef, sıradaki bölüm gelsin.

İmu gençliğinde bildiğin zorbalanmış gibi duruyor
"Gel yavrum ben senin amcanım" mı dedi birisi nedir
Kendinden hariç her şeye benziyor:artiz:
Yıllar yılı beklediğimiz Vegapunk'tan ne gördük ki
İmu'ya yükselmiş olalım:artiz:

--Çemberle ışınlanma
--Çemberle/mühürle güç verme, güç çekme, öldürme
vs FMA'dan alıntı muhtemelen.

Onun dışında IM'ın kendisi Naruto'daki Oroçi'nin yaptığı, yapamadığı, denediği şeylerin tamamının toplamı gibi duruyor.

--Ölümsüzlük
--Gen transferiyle vücudu modifiye etme
--IM'in arkasındaki gözler aynı Danzonun kolundakiler gibi.

E. Oda'nın orijinal bir karakter çıkaramaması üzdü maalesef.

Böyle hem gen hem yetenek olarak ortaya karışık bir karakter çıkaracağına azcık hikayeye abanıp vurduğuyla ada patlatan kudrette (Garp X 100 misal) bir karakter yaratıp 900 yıl önce biri ona Gençlik Ameliyatı yaptı, ondan ölmüyor, diye pazarlasa bence çok daha epik olurdu. @Arthur Pendragon

Şimdi, öylesine bakıyoruz IM geldi, eee, etkileyicilik 0, önce bizimkileri Madaranın Kagelerle oynadığı gibi dövecek, sonrada da saçma sapan şekilde - ya Teach ya Garling eliyle - yenilecek. Bir ihtimal fişi Elbaf'ta bile kesilebilir.

Hikayenin etkileyiciliği Mynet haberleri seviyesinde maalesef, sıradaki bölüm gelsin.
Oda son 5-10 yıldır etkileyiciliği karakterlerin tepkisinden veriyor.

Bir karakterin ağzı ne kadar açıksa, gözleri de ne kadar pörtlemişse o kadar etkileyici olacağını düşünüyor çizdiği sahnelerin.

Burada da herkesin ağzı açık falan yani sahne çok etkileyici siz de etkilenin diyor.

Aslında gayet sessiz bir şekilde yürürken çizseydi luffylere doğru giderken ve o sırada loki, luffy vesaire oradaki bir iki kişi görseydi ada çapında bir etkileyicilik olmazdı ama anlatım olarak etkileyici olabilirdi.

Joyboy mu daha eski Nerona Imu mu daha eski anlayamadim. Joyboy bu ailelerden biri miydi isyan mi cikardi? Evrendeki ilk korsan deniliyor

Joyboy mu daha eski Nerona Imu mu daha eski anlayamadim. Joyboy bu ailelerden biri miydi isyan mi cikardi? Evrendeki ilk korsan deniliyor
Aynı jenerasyonlardır. Ama IM daha sıkıntılı bir tip. Allem edip kallem etmiş bu zamana kadar gelmiş. Zeki biri çıkarsa fanı olurum. Tiplemesi her ne kadar Narutovari olsa da ben beğendim. Bisento sever biri olarak kıvrımlı bisento beni mest etti. Babalıktan sonra ilaç gibi geldi. Yeterli güç şovunu yaparsa severim. Güçlü karakter seviyorum anlamı çıkmasın. Ama sonuçta IM bu , altında güç arıyorum serideki yerinden ötürü. Vurdumu inleten , tir tir titreten bir son boss gibi olursa seveceğim kendisini. Goroseiler gibi ebelek übelek işlemez umarım karakteri. Hatta bizimkiler elinden zor kurtulsa süper olacak. Yoksa hikaye çok tekdüze ilerliyor. Bizimkiler kayıp felan yaşarsa ancak tatmin olurum hikaye ilerleyişinden.

Joyboy da bu 20 aileden biri çıkar . Bu ikisi büyük ihtimal Ying- Yang gibiler. Biri beyaz biri siyah bulutlarla birbirinin zıttı. IM ile birlikte herşeyi yapmışlardır , bu kancayı bizim çocuğa takmıştır. Nikanın tiplemesini de merak ettim, Luffy nin aynısı çıkacak diye düşünüyorum hadi hayırlısı :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık