Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 130 71.4%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 36 19.8%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 16 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    182
Kesinlikle katılıyorum. Hatta ben bunu genel tartışmada önermeyi düşünüyordum. Örnek olarak da ekşi sözlüğün şükela modu sistemini gösterecektim. Güzel analiz içeren yorumlar beğenilir zaten ve sıralamada üstlerde kalır. İkili tartışmalar veya boş yorumlar ise beğenilmedikçe alt sıralara düşer. Keşke bu konu değerlendirilse site yöneticileri tarafından.
Yorum yapma özgürlüğünü mü kısıtlayacağız yani cevap vermeme gibi bi durum varken bir de yorum yapma özelliğini de mi kısıtlayalım bunun neresi özgürlük?

Yorum yapma özgürlüğünü mü kısıtlayacağız yani cevap vermeme gibi bi durum varken bir de yorum yapma özelliğini de mi kısıtlayalım bunun neresi özgürlük?
Hayır, herhangi bir kısıtlama yok. Yorumlara beğeniye göre sıralama usulü getirilecek. Beğenilen yorumlar üst sıralarda görünecek.

Hayır, herhangi bir kısıtlama yok. Yorumlara beğeniye göre sıralama usulü getirilecek. Beğenilen yorumlar üst sıralarda görünecek.
Çok uzun yıllardır bu ara ara yazılır keza bu forumun kalitesine yapılabilecek en önemli dokunuş buydu her daim. Ama teknik bir aksaklık yüzünden yapılamadığını söylemişlerdi bir kaç kere yanlış hatırlamıyorsam. Pek mümkün değil yani. Seriyi hala daha ne kadar iştahla takip eden arkadaş var bilmiyorum ama boş beleş yorum yaptığını gördüğünüz kafa açan adamları kafanızda mimleyip görmezden gelmek en hayırlısı olur daha kaliteli vakit geçirebilmeniz için.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık