Serinin güzel tarafı bu dostum. Uyduruyoruz zamanı gelince ya tutturuyoruz ya da taklaya geliyoruz.Söylediğinizi destekleyen tek bir şey olmamasına rağmen zamanı gelene kadar istediğinize inanın ne diyelim.

Serinin güzel tarafı bu dostum. Uyduruyoruz zamanı gelince ya tutturuyoruz ya da taklaya geliyoruz.Söylediğinizi destekleyen tek bir şey olmamasına rağmen zamanı gelene kadar istediğinize inanın ne diyelim.

Zaten Joyboy'un hakisi sayesinde yenildiler.Goroseiye güçlerini veren İmu bu hakiden etkilendiği için geri çekilmek zorunda kaldılar diye düşünüyorum.Bu arada Dragon Goroseilere ulaşamaz bence ulaşsa bile yenmeye yetecek o gücü olduğunu sanmıyorum üstelik daha bunun amiralleri var.Joyboy'un hakisi salındığında IM'nun canını acıtan yada zarar verdiren şey hakinin kendisi miydi yoksa Gorosei'nin yenilmiş olması mıydı. Eğer ki Gorose'nin yenilmesiyse IM'i geri çekilmeye zorlayacak şey kutsal topraklarda Gorosei'nin Dragon tarafından yenilmesi olabilir.
İmu Joyboy'un hakisini hissedince Kaidou gibi travmasından dolayı acı çekti.Joyboy'un hakisi salındığında IM'nun canını acıtan yada zarar verdiren şey hakinin kendisi miydi yoksa Gorosei'nin yenilmiş olması mıydı. Eğer ki Gorose'nin yenilmesiyse IM'i geri çekilmeye zorlayacak şey kutsal topraklarda Gorosei'nin Dragon tarafından yenilmesi olabilir.