Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 117 70.9%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 33 20.0%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    165
Goku'da SSJ4 formu da var. Dragon Ball Daima ile canon olarak kabul edildi.
Daimayı izledim. Beerus gelmeden önceki şeytan diyarı serisi. Ama Canon olsa bile kabul edemiyorum pek çünkü Goku beerus ile ilk karşılaştığında direk en güçlü formuyla ssj3 formuyla kapışıp yeniliyor. Benzer şekile vegeta kendisi gibi saiyan olan kabana formları gösterirken üçten sonra blue’ya geçiyor. ssj4’dün sonradan ekleme olsa ve canonda gösterilse bile ana hikayeye tam oturmuyor

Kutsal Ejder olunuyor da, bir aileye bağlı olunmuyor. Ben 20 haricinin Kutsal Ejder yapılacağını sanmıyorum. Kurucu olduğunu kesin bildiğimiz Nefertari, Nerona ve Donquixote var. Beş Kadim'in de kurucuların soyundan geldiği söyleniyordu.
Acaba Elbaph da kurucu ulkeler arasinda mi diye dusunuyordum bir ara. Belki de monkeyler de oyledir. Imu D’ler bildiginiz gibi degil derken bosuna demiyordu bence

Sana göre bu ark Imu inse her şey bitecek o zaman.
İmu inse imuyla beraber herşey iner. Sadece imu inmiyor yani imuyla beraber gizlenen şeylerde ortaya çıkıyor. Kayıp yüzyıl, joyboy, D nin anlamı, şeytan meyveleri, One piece hepsi imuya bağlı. Xebec in geçmişi bile onla bağlantılıydı. Dolayısıyla bu saydıklarım hikayenin yüzde 90 ı, bunlar açıklanırsa kim napsın Teach vs Luffy i. Karasakal imunun gücünü elde edip koltuğuna dahi otursa bile imu düştüğü dakika hikayenin anlamı kalmaz artık.Eiichiro Oda bütün sırları bağladığı adamı tek savaşta hele hele daha en az 3-4 arc varken bitirir mi sence? Hangi yazar böyle birşey yapar? Onu diyorum sadece eğer bütün sırların karasakala bağlandığı bir senaryo türetebiliyorsan buradan o zaman karasakal son boss olur. Dediğim gibi bu arc sadece ön savaşa hazırlık aracı.

One piece in ne olabileceğine dair bir teori geldi aklıma kimse yazdı mı bilmiyorum. İmunun gücüyle ilgili bağlantılı birşey olabilir. Joyboy - imu savaşı sırasında savaşı kaybedeceğini imuyu yok edemeyeceğini anlayıp bütün dünyayı imuya bıraktı ama imunun gücünü one piece le sakladı ve onu pangeaya hapsetti.
İmunun dışarı çıkmakta zorlanması süreliymiş gibi davranılması buna paralel.
Roger ın doğru zaman da gelmedik demesinin sebebi ise gücün dönemsel olması yani Luffynin zamanında one piece i bulup imuyu yoketme fırsatı doğacak olması. Rogerin one pieci bulunca gülmesi de bu duruma paralel. Düşünsene Dünya hükümdarısın ama kıçı kırık saraydan çıkamıyorsun.

İmunun bu kadar erken piyasaya çıkması ise one piece i bulmak için luffylere yol yapması.

İmu inse imuyla beraber herşey iner. Sadece imu inmiyor yani imuyla beraber gizlenen şeylerde ortaya çıkıyor. Kayıp yüzyıl, joyboy, D nin anlamı, şeytan meyveleri, One piece hepsi imuya bağlı. Xebec in geçmişi bile onla bağlantılıydı. Dolayısıyla bu saydıklarım hikayenin yüzde 90 ı, bunlar açıklanırsa kim napsın Teach vs Luffy i. Karasakal imunun gücünü elde edip koltuğuna dahi otursa bile imu düştüğü dakika hikayenin anlamı kalmaz artık.Eiichiro Oda bütün sırları bağladığı adamı tek savaşta hele hele daha en az 3-4 arc varken bitirir mi sence? Hangi yazar böyle birşey yapar? Onu diyorum sadece eğer bütün sırların karasakala bağlandığı bir senaryo türetebiliyorsan buradan o zaman karasakal son boss olur. Dediğim gibi bu arc sadece ön savaşa hazırlık aracı.
3-4 arc kalmadı ya, ada kalmadı ki. Lodestar ve Raftel kaldı sadece. Onlarda arc olamaz o adalarda bir şey yok çünkü. Olsa olsa 1 ufak geçiş adası sonra final savaşına bağlanır burdan

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık