Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 88 71.0%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 25 20.2%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 11 8.9%

• Kullanılan toplam oy
    124
Franky sizi saybork yapayım dedi ya ( :
Usopp salağının sapanına Plutonu ekleyebilir mesela:p
Al sana pavır ap ( :
Franky paneli çok güzeldi gerçekten:DYa zaten tayfa içi olaylar ayrı mallık dolu.Silahlarına güçlendirme yapabilirler tayfada haki kullanan adamlar var insan bi der bana öğret şunu nasıl haki kullanırım yaparım gibisinden birbirlerini bile eğitmiyorlar :hhh:

Son düzenleme:
Law'ı yenmesi mantıklıydı yani.Ya da tayfasının Garp'ı yenmesi.Law Karasakal'ı zorlansa da yenebilirdi.Peki nasıl cevabı Wano'da olan deniz taşı çivisi sayesinde.İlk o deneyim etmişti.Bunları kullanarak bı şekilde yenerdi.Onun yerine offscreen geçerek Karasakal'ın yendiğini gördük.Aynısı Garp içinde geçerli.Garp arıkovanındaki herkesin içinden geçiyor offscreen yaşanıyor Garp yerde.Sanjuan wolf denizde baş aşağı düşmüştü.Hoçbir sorun olmadan hayatına devam ediyor.
Yahu Law nere amiraller ve 5 kadim nere ki onu bile tayfası olmasa yenemeyecekti.Garp kendisi istese ne kılıç yerdi ne güçten düşerdi.Karşısındaki Kuzan olmasa yine oradan çıkardı ki o savaş gel geri dön denizciliğe muhabbetiyle gidiyordu.Cobye kol veren adam amiral alması ve daha kötüsü 5 kadimden birini alabilmesi sıvamaktır.

5 kadim ve diğer amiralleri yenebilecek adamları var yani.Offscreen gücü nereden elde ediyor diyorum işte.İmu ve 5 kadim yenebilecek gücü kimlerle savaşıp elde edecek saçmalık tamamen.Bilmediğimiz bi tek antik silahların güçleri var.Onları elde edip güçlenmesi var ama yine o seviyelere çıkması o aşılmaz hakileri yenilenen ölümsüz bedenleri varken yine saçma olur.
Valla dostum, olay Oda'nın sanırım seriden sıkılıp, mantık aramadan her şeyden kaçamak şekilde çizmesiyle alakalı gibi.

Warcury mesela. Luffy düz hakili yumruk ile Warcury'e zarar veremedi. Çok sert bir bedeni var. Fakat Emeth'in bir yumruğu Warcury'nin dişini kırdı.
Mihawk'ın, Roger, Garp ve Zoro'nun sözlerinden anladığımız kadarıyla eğer biri haki kaplı ise ondan daha fazla haki kullanarak bu savunmanın üstesinden gelirsin.
Emeth'in haki kullanabildiğini görmedik. Demek ki haki kullanmadan karşısındakine zarar verebiliyorsa Warcury'nin bedeninin sertliği tamamen meyvesinden kaynaklı olabilir.

Ölümsüzlükleri ise henüz açıklanan bir şey değil, şu metalik kalp acaba hepsinde mi var yoksa sadece şovalyelerde mi var bilmiyoruz. Tahmin yürütelim;
Satürn'ün öldüğü esnada Imu ondan gücünü çekti gibi gözüküyor. Yani gidip kalbindeki bombanın düğmesine basmadıysa..
Bu güç, Imu'nun ona verdiği şeytan meyvesi benzeri bir güç ise zaten Blackbeard burada avantajı konuma geçiyor.

Karşılarında meyve güçlerinin tamamen antisi olan bir karakter var. Ayrıca bu adam Gura Gura ile hem uzak mesafeli saldırı yapabiliyor hem de herhangi bir saldırıya karşı bariyer oluşturabiliyor. Sengoku'nun şok dalgarına Gura Gura ile bariyer oluşturarak karşı koymuştu. Law'ın oluşturduğu Room'u da Gura Gura ile etkisiz hale getirebildi. Yani artık meyvelerini kullanma konusunda uzmanlaşmış durumda. Law'dan aldığı tek darbe hazırlıksız yakalandığı bir darbeydi ki ona da fiziki dayanıklılığı sağolsun karşı koyabilmiş oldu. Kralın hakisi genetik olarak aktarılan bir şey zaten. Blackbeard normal haki kullanabiliyor, Kral'ın hakisini kullandığını görmedik ama onu da görürüz muhtemelen.

Özetle 5 kadime karşı avantaj Blackbeard'de. Bu adam arkaplanda güçleniyor. Oda'nın bize arc sonralarında minik panellerde gösterdiği şey bu. Yukarıda arkadaşlar mesela Dragondan falan bahsetmişti. Dragon ve devrimcilerin adasını yok edip onları karargahlarını başka yere taşımaya iten de Blackbeard'di zaten.

Ha dersen ki, ne yaptı da güçlendi? İşte orası yazarın bunu arkaplanda bize sadece ipuçları ile gösterdiği şey. Bilemiyoruz.
Ama o adam cidden şu an güçlü. Bu arc sonunda Shanks'in de fişinin çekildiğini göreceğiz.
"Joyboy ile kıyaslanabilen hakiye sahip Shanks'i nasıl yendi?" sorusunun cevabını da Blackbeard Luffy ile savaşana kadar bilemeyeceğiz.

İmu'nun sabit bir bedeni yok tahminimce ruhsal bir form. Çember ilişkisi olan yerlere ışınlanabiliyor. Çember ile bağı olan ırka şeytani bir biçimde dönüşüyor. Elbafta bu antik dev oldu Harald'dan dolayı. Mariejois'te insan. Balıkadam işaretleyip balıkadam adasına kursa balıkadam olurdu herhalde. Ya mariejois ana yuvası, uzun yaşamının sırrı, uzaklaşınca hasar alıyor. (Dağın için komple pentagram falan da çıkabilir şeytan yuvası gibi ) Ya da bu ışınlanmayı direkt kendisi kullanınca hasar alıyor. Başkalarını kontrol altına almak bile zorluyor ki bundan bahsetmişti.
Elbaph'ı tamamen yok edip gidecektir.

Valla dostum, olay Oda'nın sanırım seriden sıkılıp, mantık aramadan her şeyden kaçamak şekilde çizmesiyle alakalı gibi.

Warcury mesela. Luffy düz hakili yumruk ile Warcury'e zarar veremedi. Çok sert bir bedeni var. Fakat Emeth'in bir yumruğu Warcury'nin dişini kırdı.
Mihawk'ın, Roger, Garp ve Zoro'nun sözlerinden anladığımız kadarıyla eğer biri haki kaplı ise ondan daha fazla haki kullanarak bu savunmanın üstesinden gelirsin.
Emeth'in haki kullanabildiğini görmedik. Demek ki haki kullanmadan karşısındakine zarar verebiliyorsa Warcury'nin bedeninin sertliği tamamen meyvesinden kaynaklı olabilir.

Ölümsüzlükleri ise henüz açıklanan bir şey değil, şu metalik kalp acaba hepsinde mi var yoksa sadece şovalyelerde mi var bilmiyoruz. Tahmin yürütelim;
Satürn'ün öldüğü esnada Imu ondan gücünü çekti gibi gözüküyor. Yani gidip kalbindeki bombanın düğmesine basmadıysa..
Bu güç, Imu'nun ona verdiği şeytan meyvesi benzeri bir güç ise zaten Blackbeard burada avantajı konuma geçiyor.

Karşılarında meyve güçlerinin tamamen antisi olan bir karakter var. Ayrıca bu adam Gura Gura ile hem uzak mesafeli saldırı yapabiliyor hem de herhangi bir saldırıya karşı bariyer oluşturabiliyor. Sengoku'nun şok dalgarına Gura Gura ile bariyer oluşturarak karşı koymuştu. Law'ın oluşturduğu Room'u da Gura Gura ile etkisiz hale getirebildi. Yani artık meyvelerini kullanma konusunda uzmanlaşmış durumda. Law'dan aldığı tek darbe hazırlıksız yakalandığı bir darbeydi ki ona da fiziki dayanıklılığı sağolsun karşı koyabilmiş oldu. Kralın hakisi genetik olarak aktarılan bir şey zaten. Blackbeard normal haki kullanabiliyor, Kral'ın hakisini kullandığını görmedik ama onu da görürüz muhtemelen.

Özetle 5 kadime karşı avantaj Blackbeard'de. Bu adam arkaplanda güçleniyor. Oda'nın bize arc sonralarında minik panellerde gösterdiği şey bu. Yukarıda arkadaşlar mesela Dragondan falan bahsetmişti. Dragon ve devrimcilerin adasını yok edip onları karargahlarını başka yere taşımaya iten de Blackbeard'di zaten.

Ha dersen ki, ne yaptı da güçlendi? İşte orası yazarın bunu arkaplanda bize sadece ipuçları ile gösterdiği şey. Bilemiyoruz.
Ama o adam cidden şu an güçlü. Bu arc sonunda Shanks'in de fişinin çekildiğini göreceğiz.
"Joyboy ile kıyaslanabilen hakiye sahip Shanks'i nasıl yendi?" sorusunun cevabını da Blackbeard Luffy ile savaşana kadar bilemeyeceğiz.
Sonuç olarak 1v5 atamaması gerekiyor işte.Hadi bu meyve iptal ediyor tayfasındakiler kimi neyi iptal edebilecek? Kuzan Akainu ile eşleşse bile diğerleri yine güçlü konumda.Adamlar illa güçlenecekte hani tek başlarına gidip 5 kadim İmu Amiralleri yenebilmesinden bahsediyoruz.Bu komple saçmalamak olur.Neyi nereye bağlayacak belli değil.

Dragon'u güçsüz olarak görmüyorum da arkadaşın Nighogg & Nika'nın aynı anda baskın gelemediğini yazdığı bir senaryoda Dragon'a atfedilen absürt güce karşı geliyorum diyelim. Imu'yu önce şu ana kadar hiçbir karakterde görmediğimiz tek ata ata gitme olayına çıkarıp, sonra Dragon varken geri çekilmeye zorlamak...
Bu Dragon'u Joyboy seviyesinde yapar. Biraz ayakları yere basmak lazım.

Ha Dragon özel bir meyve yemiştir, Nika ve Nidhog meyvesi bile bu meyveye yaklaşamaz o zaman derim ki okey.
O zaman eleştireceğim şey, madem böyle gücü vardı niye harekete geçmedi meselesi olurdu. :D

Ek olarak: Ben de Dragon'un elbaf'da ortaya çıkmasını beklerim. Luffy'i hükümete karşı dolduruşa getirmeli, asıl devrimi oğlunda yapmalı.
Abi uzun uzun neden Dragonun özel bi adam olduğunu ve neden KK seviyesinin de üstünde olduğuna dair yazı yazacaktım ama üşendim kusura bakma. :D

Sonuç olarak 1v5 atamaması gerekiyor işte.Hadi bu meyve iptal ediyor tayfasındakiler kimi neyi iptal edebilecek? Kuzan Akainu ile eşleşse bile diğerleri yine güçlü konumda.Adamlar illa güçlenecekte hani tek başlarına gidip 5 kadim İmu Amiralleri yenebilmesinden bahsediyoruz.Bu komple saçmalamak olur.Neyi nereye bağlayacak belli değil.
Blackbeard kendinden güçlü veya kendine denk gördüğü hiçbir rakibe hiçbir zaman doğrudan kafa kafaya girmeyi ilk seçenek olarak görmüyor ki. Hele hele 5 kadime aynı anda hiç dalmaz. Bu adam Luffy'nin aksine uzun vadeli plan yapma yeteneğine sahip. Planı doğrultusunda gerekirse gider Gorosei ile birlikte olur, Luffy'e karşı bile savaşır. Gorosei'nin zayıfladığını hissettiği anda tam tersine dönüp Luffy ile birlikte onları avlar. Luffy gibi arkadaş edinebilme, çevre yapabilme yeteneğine sahip olsaydı şu an Luffy'den fazla yol kat ederdi. Meyveleri o kadar güçlü yapıyor onu.
Özetle en bilinmeyen ve dengesiz denklem şu an Blackbeard.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık