Normalde asya tarafında mitoloji'de Sun God bu;Sun God ismini boşa almadı.Magma tarzı teknikler görebiliriz yada güneş dövüş stili olabilir.Eski Nika tasvirinde elinde mızrak var.Onun dışında Nika ilk tanıtılırken ay ile birlikte fotoğraf çektirir şekilde tanıttı Oda.Bu da Sulong tarzı bir dönüşüme gönderme olabilir.Yani öyle gear gibi formlar olmayacak o dönüşümü yaptığı zaman Imu gibi görünecek tanrı formu alacak Naruto’daki Obito gibi.Ama bunlar en son aşamalar.Daha oraya gelene kadar yaratıcılığını konuşturması lazım.Gorosei hayal ettiği herşey gerçek olur diyor ama Luffy çocukça şeyler hayal ediyor.Şimdi bunu çok eleştirmem aslında yapsın onu da hayal etsin o karakterde olmasa Nika meyvesi ayağına gelmezdi zaten.Ama ciddi yerlerde de nasıl ki soru tekniğini çözmesi vs gibi kafa birden zehir oluyorsa gear 4 iç içe geçmesi gibi Nika halinde de bir imza saldırı bulması lazım.Bunu vurdu mu diyelim ki bundan zor sağ çıkar karşı taraf.Kafa dövüşe çalışıyor ama Nika olarak hayal gücü zayıf kaldı.Killingham tarzı sahte şeytan meyvesi bile hayal edebilir gerçeği kadar güçlü olmasa da.Yoktan gözlük yarattığını gördük kendini ceket ceket meyvesi gibi şeylere bile çevirebilir şu an.
Sun God Wukong. Maymun Kral olarak da geçer. Luffy'nin adında gizli zaten Sun God oluşu Monkey bu da bir force shadowdur bana kalırsa...
Wukong da herşeyin şeklini alabiliyor dönüşebiliyor kopyalarını üretebiliyor vs vs. Bunun bir çok özelliği var. Luffy de bir tek silah eksik o da eli kolu uzadığı için olsa gerek silah kullandırmamış sODA...
Ben bu formdan çok Nightmare Luffy modunu daha çok sevmiştim açıkcası.G5 Luffy'ye acaba Moria 10k gölge yedirse neler olacak hayal dahi edemiyorum.

Yani o kadar subjektif açıklamalar yapıyorsun ki bu tarz bir yorumlamayla sen Luffy yıldırımı nasıl tutabiliyor yanmadan ona da açıklama bulabilirsin bence.