Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 49 69.0%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 16 22.5%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 6 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    71
O ciddiyet Saturn ve Kizaru da büyük boy Domino's pizzası olduğunda bitti benim için tamamen. Luffy bunu görünce gözlerini yerinden çıkarır geri takar, sonra da neler yapar, hayal gücüne kalmış artık.
Oda'nın eşeklik seviyesini küçümseme. Merzifon eşekleriyle yarışır, hiç belli olmaz kendisine.
Hepinize katılıyorum, aynı zemindeyiz tamamen. Sadece şunu diyorum: Oda şayet ciddiyse, ki bence Elbaf'tan itibaren ciddileşti, Imu'nun gücü şu anda Luffy'yi ciddi şekilde baskılayabiliyor. G5’in gücü beden, çevre, ritim ve fizik algısını çok serbest kullanmak. Ama İmu’nun ekseni gerçekten “akuma katmanı”ysa, saldırısı yumruk veya element değil dönüşümün kendisini bozma, meyve tezahürünü baskılma, çevreyi “şeytanlaştırılmış” hale çevirme irade/beden üstüne yazma gibi güçlere sahip demektir. Bu da toon force'un özgürlüğü Imu gibi ontolojik varlığa karşı direkt cevap olmaz.

Yani şu anki haliyle bu teori tabii ki, ama Devil Fruit açıklamasındaki “contract” dili ile spoiler’daki “Akuma no Mi” ayrımından çıkan en mantıklı sonuç bu.

Ana kotu havasi yok bunda sanki ya bir ben mi boyle hissediyorum? Joyboy ve Davy D. Jones bir yerlerden dirilip Imu, Nika ve Teach’e karsi savasacakmis gibi geliyor. Big Mom’un meyvesinden farkli olarak verdigi ruhlar gercek insan ruhlari olabilir Big Mom’unki daha pozitifti bu direkt karanlik. Burada bir arkadas direkt Akuma demisti cok onceden o arkadasa sapkami cikariyorum cok isabetli tahmin olmus

Kaçınılmaz dediği sahnede gösterilen şeyler hoşuma gitti.

Xebec - Arlond abimiz gibi I'll be back! diyor.
Roger ise son sözü olan onu bulun diyor.
Shirahoshi'nin doğumu gösteriliyor.
Shanks gösteriliyor ki Gomu gomu'yu hükümetten çaldığı da anlaşılıyor.
Harald içinse Elbafta bir şey mi saklıyor gibi bir şey söylüyor ki Nidhogg'u gördük
Loki'yi gösterip Haraldın oğlu oldu yazıldı.
Beyazsakal'ın Marinefort sahnesinde Luffy ve Teach'i gösteriyor. ve bir alt sahne'de ikisinin aranan posteri kesilirken, Joy boy ve Davy Jones adı anılıyor.

Alabasta kralı da Lili adını anıldığında bir alt panelde vivi'yi görüyoruz.

Imu çizimini bu arada beğenmedim. Büyük ihtimalle şatodaki formuyla bu formu arasında ciddi bir fark var.

Ortada nedense Garp ve Dragon yok yine :D Oda gerçekten bu iki karakteri öksüz ve yetim bıraktı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık