Vega uyanmış Zoanların kullanıcının kişiliğini ele geçirdiğinden bahsediyordu: Nika, Luffy'nin kişiliğini baskılıyor, çocuk sinirlenemedi bile Usopp ve Brook'a; Vega olayında da o Gorosei'leri paramparça ederdi normalde. G5 + Yüzünden Gülümsemesi Silinmiş %100 Ciddi Luffy kişiliğini kaldıramaz şu an seri; onu görürsek Mu'ya da geçmiş olsun... Normalde %50 Luffy, %50 Meyve kişiliği görüyorsak; G5 modunda %25 Luffy %75 Nika kişiliği görüyor olabiliriz(oranlar sallama). Dediğin gibi kendisini Monkey D. Luffy olarak bildiği için %100 Nika görmüyoruz en azından o kesin.Hala Luffy öldü Nika geldi muhabbeti var hala.Luffy Gear 5 açtığında bile BEN MONKEY D LUFFY BEN BURADA SENİ AŞACAĞIM VE KORSANLAR KRALI OLACAĞIM dediği an zaten oradaki kişi Luffy olduğu belli oluyordu.Meyvesini iptal edince orada bulunan kişi aynı olacak yani Luffy olacak.
One Piece'in mezarlığı Luffy'nin ezip geçtiği şekil adamlarla dolu. Ciddi Luffy'li G5 görebilmemiz için bazı arkadaşların beklediği gibi tayfadan birisinin ölmesi lazım veya daha ciddi ne olur bilmiyorum. Jinbei, Luffy'i Ace'in ölümünden sonra Tayfası sayesinde sakinleştirebildi, şimdi birisi ölürse; 2 sene önce yarım kalan mevzu gerçekleşir ve Luffy içinden geçer evrenin.
Tabi tersi de mümkün, gerçekten %100 Nika görürsek MU ile arasında geçecek bir sohbete de şahit olabiliriz geçmişi yad eden.