Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 89 70.1%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 26 20.5%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 12 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    127
Animeye gelen doldurma bölümlere benzedi. Gram zevk yok. 1200 bölümde çıkardığı karaktere bak etrafından haberi bile yok. Hint senaryolarına döndü. Hemen şu an öpüşme sahnesi falan eklemesi lazım.

İmunun tasarımını begenmekle birlikte G5 ile gözleri falan portlemez diye dua ediyorum. Dikkatimi ceken şeyler oldu: imunun aşağı dünyaya inmesinin bazı sonuçları varmış ve imuda bunları tabi ki göz önüne almış. Dışarıda yaşayamama gibi bir durumu söz konusu olabilir. Dönüşüm geçiriyor kaleye geldikten sonra. Buda farklı bedenlere de burunebilecegi anlamına gelebilir. Ayrıca imu gelince herşeyin canlanması, ritim 'dororon' ve nika dansına da benziyor. anti-nika gibi bir özelliği var bence. Nikanin tam zıttı gibi bu karakter saçlar falanda beyaz. Son olarak kalenin burçuna tünemiş. O kale devasa boyutta şuan imu Loki kadar büyük olabilir mi diye sorguladım

İmunun tasarımını begenmekle birlikte G5 ile gözleri falan portlemez diye dua ediyorum. Dikkatimi ceken şeyler oldu: imunun aşağı dünyaya inmesinin bazı sonuçları varmış ve imuda bunları tabi ki göz önüne almış. Dışarıda yaşayamama gibi bir durumu söz konusu olabilir. Dönüşüm geçiriyor kaleye geldikten sonra. Buda farklı bedenlere de burunebilecegi anlamına gelebilir. Ayrıca imu gelince herşeyin canlanması, ritim 'dororon' ve nika dansına da benziyor. anti-nika gibi bir özelliği var bence. Nikanin tam zıttı gibi bu karakter saçlar falanda beyaz. Son olarak kalenin burçuna tünemiş. O kale devasa boyutta şuan imu Loki kadar büyük olabilir mi diye sorguladım
Kökeni antik devlerin öncesine bile dayanıyor olabilir.Kendi siyah silüet içerisinde ziplenmiş halini görüyorduk demek şu ana kadar.İçten dışarı doğru açılıyordu panelde.Acı çekiyordu ağzından kanlar akarak.

FLASH FLASH FLASH...

Dostlar bir şey fark etmiş olabilirim;
-Ivankov Imu'nun ope ope ile genç kalma ihtimalinden bahsetmişti. Bunu biz de düşünüyorduk öncesinde
-Doffy Ope Ope gençlik ameliyatını olsaydı Mary Geoise'un hazinesini kullanabileceğini söylemişti
-Bu bölümde gorosei Imu'nun alt dünyaya inmesine şiddetle karşı çıkıyor
-Alt dünyaya gelen Imu kan kusarak geliyor ve bitik halde

Şimdi iplerin uçlarını bağlayalım. Law'un meyvesi nasıl çalışıyor? Room ile belli bir alanda aklına gelebilecek her türlü saçmalığı yapabilen bir meyve, ama sadece room içinde. Imu'nun sürekli ergen ergen takıldığı oda? Taht odası, çiçek odası, ne dersen de. Law'un wroom, kroom, gibi saçma sapan bir sürü oda tipi var. Froom dese, o da çiçek odası olsa, oranın içindeki belirli bir kişi yaşlanmasa? O zaman bu bozuk meyvenin makul bir kısıtlaması vardır deriz. Ee peki Gorosei neden ölümsüz-yaşlanmıyor? Burada da tam olarak Doffy'nin bahsettiği Mary Geoise'un hazinesi devreye giriyor. Bu hazine için Doffy "Gençlik ameliyatına sahip olsaydım hazineyi kullanırdım" sözünden yola çıkarak bir şeytan meyvesi olmadığını anlıyoruz çünkü meyveyi zaten yemiş olan biri var ve bu kişiyi Dof biliyor, g*tünün yetmeyeceğini de biliyordur, herif tüm sırlara vakıf. En azından bizim bildiğimiz şeytan meyvelerinden değil bu hazine. Gözü kesen X bir kişi bu güçten faydalanabilir ama karşılığı yaşam gücünü vermek oluyor gibi görünüyor. Gençlik odası da burada devreye giriyor.
Edit: Belki bu hazine Uranüs olabilir. Crocodile Pluton'u arıyordu. Diğer bir Shcibukai olan Doffy de Uranüs'ü arıyor olabilir paralel olarak.

Bu sebepten ötürü basitçe şu kanıya varabiliriz. Imu alt dünyada olduğu sürece gerçek yaşamından kaybediyor, Bilbo'nun yüzüğü Frodo'ya verdikten sonra hızlıca gerçek yaşına ulaşması gibi. Yani Imu Elbaf'ta çok uzun kalamaz. Hızlıca bir kapışırlar. Imu bizimkileri harcamaya çalışırken kritik birkaç bilgi damlatır kulağımıza. Sonra dövüş uzayınca geri çekilmek zorunda kalır, kimse de ölmez. Imu'dan öğrendikleri üzerine Luffy ve Loki artık gerçek tehdidi de öğrenmiş olurlar.

Yukarıda bahsettiğim senaryo %99 gibi geliyor bana. Oda olayları çözüme ulaştırmadan yarıda kesip sonradan tamamlamayı sever.
balıkadam adasında bir hazine hapı vardı, kısa süreli muazzam güç verip yaşlandıran, onun ile de bağlantısı çıkabilir o hapların etkisi o odada geçmiyordur ama çıkınca hemen çökmeye başlıyordur

Elbaf'tan sonra tayfa nereye gidecek acaba? ben daha önce konuşulduysa hatırlamıyorum ama hedef bir ada kaldı mı tayfanın gitmek istediği yoksa artık ada işi bitip savaş dönemi mi başlar?
Benim düşüncem şu; muhtemelen bizden birisi ya da çocuklar falan kaçırılacak ve bizimkiler kutsal toprakları basmaya karar vericek. Bu büyük bir haber olacak ve birçok kişi oraya bizimkilere yardıma gidecek asıl büyük savaş dediğimiz olay da orada patlayacak gibime geliyor.

Zoro ve sanji istisna ancak diğerleri için Sommers’teki mekanik kalp olayı doğru ise ve diğer mühürlülerde böyle bir zayıflık varsa, tayfadakiler yeterince hasar verip kalbini yok ederek kral haki öğrenmeden yenebilirler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık