IMU öyle bir haki salmış ki sürekli doğuya bakan Dragon, batıya bakma ihtiyacı hissetmiş diye yorumladım.
IMU öyle bir haki salmış ki sürekli doğuya bakan Dragon, batıya bakma ihtiyacı hissetmiş diye yorumladım.
Imu’da portal acma durumu var mi bilmiyorum ama bence direkt isinlanir. Elbaf’i bitirecegini sanmiyorum daha dram yasanmadi once dram yasanacak kotu karakter def edilecek ondan sonra biterElbaf bitti mi yoksa IMU portal açıp bizzat mı gelecek tam anlayamadım..
Nika gibi gerçek bir Tanrı olan kişiye, üstelik serinin ilk Tanrı'sına ayıp etmişsin; diğerleri karakterleri övmek için verilmiş basit ünvanlar sadece... Bu arada Usopp'u tanrı ilan eden kişi...Nika-Güneş Tanrısı
XXX-Savaş Tanrısı(Savaş tanrısının ismi Mahmut olsun)
XXX-Orman Tanrısı(Orman tanrısının ismi Ahmet olsun.)
Ryuma-Kılıç Tanrısı

Imu eski çağdan kaldığı için o tarz bir dil kullanıyor. İngilizce'sinde de buna yakın bir şekilde kullanılmış.Bölümü yeni okudum @Smoker eline sağlık bir şey soracağım neden gemi ortaya çıktı değil de sefine zuhur eyledi İmu yüce bir şahıs olduğu için ağır konuştuğunu mu düşünüp yorum mu kattın yoksa İngilizcede de tarzı farklı mıydı![]()