Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1178: Solan Bir Kâbus

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 28 34.6%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 23 28.4%
  • Ortalama

Kullanılan: 13 16.0%
  • Kötü

Kullanılan: 6 7.4%
  • Okunmaz

Kullanılan: 11 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    81
Kafanda kurguluyon bir şeyler ona inanıyorsun. Yıkım tanrısı ile Güneş tanrısı farklı tanrılar olarak geçtiğini söylenen teoriler var. Sen aynı kişi diyorsun ben de hayır değil ikisi de farklı olabilir diyorum. Kesinliği yok şu an. Kötücül Nika-Kara Nika=Teori. Tanrı değil mi dedik :S Nerede okudun öyle bir şey :S Belki Nika bir şeyleri düzeltmek için bir şeyleri yıkacak bu yüzden Güneş tanrısına Yıkım tanrısı da diyor olabilirler şu an bilmiyoruz.

Batan Luffy'nin hisseler benim sözler değil. :S

Bence inat ediyorsun anlamamak için. Nidhogg savaş tanrısı diye geçen kişinin yediği bir meyve olabilir. Kaido'nun yediği balık meyvesi gibi. Bartolomeo'ya da teyze diyek o zaman :S senin mantık bu çünkü :S

Benim savunduğum argümüna göre Loki uyanış açınca savaş tanrısı denilen Mahmut isimli kişiye dönüşürse derim ki haa bu Mahmut ama yine Nidhogg meyvesinin bir formuysa bu Loki.

Tıpkı Luffy G4 açınca tipi kayıyor ama hala Luffy. Ona Nika demiyoruz değil mi? Aynı durum :S
Aynı çıkarımı Nika için de yapabilirsin.

Nidhog savaş tanrısı diyen geçen kişinin yediği meyve olabileceği gibi Lastik meyvesi de Sun God diye geçen birinin yediği meyve de olabilir. Luffy'nin şu ana kadar Sun God olmak ile alakalı bir gücünü gördün mü? Meyve yenildiğinde bile lastik özellikleri kazanır diyor mesela. Kaido'nun yediği meyvenin adı Azure Dragon ve herkes o formu gördüğünde Ejderha diyor. Yani kelime oyunları yapacaksak Luffy'nin de meyvesi İnsan İnsan meyvesi. God God meyvesi mi?

Meyvelerin kökenlerini öğrenmeden de anca boş konuşursun. Şu an herhangi bir meyveyi diğerinden kökensel ya da sınıfsal anlamda ayıracak bir şey görmedik. Meyveler Zoan Logia Paramecia diye üçe sınıflandırılmış. Zoanlarda kendi içinde mistik, antik vb. diye ayrılıyor. Şu ana kadar Mistik kategorisinde de Nika, Phoenix, Azure Dragon, Buddha, Nidhogg vb. gördük.

Bunlar içerisinde bir ayrım da yapılmadı. Size zamanında anlattık hangi canlının formu görülüyorsa onun ile hitap ediliyor karaktere. Bunun örneklerini Sengoku Kaido vb. gördük. Şimdi Loki çıktı. Onu da görünce Nidhogg deniliyor. Nika Güneş Tanrısı diye geçiyorsa bu Nidhogg da Savaş Tanrısı olarak geçiyor.

Bunların kökenini bilebilecek tek kişi Imu. O da ikisine de Nika ve Nidhogg diye sesleniyor ve aynı kefede değerlendiriyor. Birini diğerinin üstüne koymadı.

Bu arada önceki mesajlarda güya Efsane ile ilgili açıklamlar yaptın. Ama Nika için Gorosei o meyve bizim bile bir efsane diyor. Yani çok alakasız argümanlar bunlar.

Benzer anlatımlar.

Son düzenleme:
Bölüme yine muhteşem felan denmişte. Ne oluyor IM direk geliyor mu ? Aksi ne olmuş olabilir. Durgun bir bölüm bekliyordum. Geçiş tarzında

Adaya ayak basıyor hakisi milleti tarumar ediyor gibi duruyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık