Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177: Hiddet

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 33 36.3%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 25 27.5%
  • Ortalama

Kullanılan: 15 16.5%
  • Vasat

Kullanılan: 9 9.9%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.4%
  • Okunmaz

Kullanılan: 5 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    91
Yalnız tayfada bir tane normal insan kalmadı. tanrımız var, sayborgumuz var, ceset var, denizin oğlu var, şeytanın kızı var, birisi havayı kontrol eder, prens var, da onun daha ne olduğunu anlamadık gibi sanki gen men diyip geçiştirdiler, bir diğeri düz yolda evin yolunu bulamaz. Usopp ne çıkacak yalanların tanrısı falan mı? dur lan o zaten tanrı diye anılıyordu unutmuşum...

Üzgünüm bu seride en büyük hype anları benim için Luffy’in ciddileştiği sahnelerdir. Nika ile birlikte bu kayboldu benim için. Basitçe Luffy eski Luffy değil diyeyim
Bir gün Luffy, Usopp ve Brook'u o halde görecek ve "işte şimdi sinirlendim" diyecek deselerdi hadi len oradan derdim.

Usopp, Robin, Sanji en büyük örnekleri ama illa tayfadan olmasına da gerek yok en yakın örneği Kinemon mesela. O sahnelerde Luffy'nin ne hale geldiğini biliyoruz ve bunları yaparken tek kelime etmezdi. Luffy'nin onları o şekil görmesiyle o adayı yerinden oynatacağını bilirdik işte şimdi ayvayı yediniz derdik. Gerçekten artık o hissiyatı vermiyor ya da bir sebepten veremiyor.

Bayılıyorum bu seri baydı Nika bozdu keyif almıyorum falan filan yapanlara.Sonraki hafta gelsin diye sıraya girerler sonra.Bişeylerden keyif almıyorsan bırakırsın bu kadar basit.En güzelini geçen biri yazdı ben serinin sonuna bakarım artık dedi gitti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık