Yazdığından çıkan sonuç bu, amiral seviyesi bile anlamını yitirmeye başladı seride; amiral seviyesi olmayan herkes güçsüz, bu kadar basit. Teach'in ekipten birisi amiral yener diyorsan senin bileceğin iş onu belirttim sadece.
Öncelikle Teach'in tayfasını tartışıyoruz kendisini değil. En güçlü tayfa üyesi diyebileceğimiz Shiryu 1vs1 kapışmada Aokiji'yi yenebilir mi? Aokiji meyve bile kullanmasın.
Amiral seviyesi adamların hepsi Hax bir güce sahip zaten. Diğer amiraller karşısında bu elemanların şansı olduğunu mu düşünüyorsun? Yine aynı duruma düşecekler.
Genel olarak Teach'in ekibine bir güçlendirme gelecek, çünkü Zoro ve Sanji Elbaf power up'ı almadan bile en kötü ihtimalle onlarla eşit seviyededir. Franky'i bile Jinbei ile denk resmetti Oda. Gerçekçi olursak Teach'in ekipten tayfanın 4.sü konumuna gerileyen Jinbei'yi bile yenebilecek birisi yoktur.
Ben powerscaling ile ilgili bir yorum yapmadım yalnız, sadece Aokiji'nin tüm tayfayı teklediği lafının abartı olduğunu söyledim çünkü tüm tayfayı teklemiyor. Onu da belirttim zaten hangi üyeleri dondurduğunu.
Aokiji filo amirali seviye bir adam aşağı yukarı, standart amiral de değil. Amirallerin çoğu komutan veya altı tiplere senin Karasakal Korsanları için örnek verdiği muameleyi yapıyor zaten. Ha öyle dokunulmaz da değiller yine aynı sınıftan tiplere karşı problem de yaşayabiliyorlar.
Karasakal Korsanlarından amiral yenebilecek birisi var demedim de hangi İmparator tayfasında sağ kol dahil amiral yenebilecek birisi var onu da bilmiyorum. Shiryu'yu bir sonraki savaşında hangi seviyede görürüz bilmiyorum ona bir yorum yapamam, hele ki artık tanrısal şeyler konuşulurken.
Bence de Karasakal Korsanları ciddi bir power up alır orası ayrı. Jinbei zaten bence çok güçlü bir komutan (Günceldeki olayları bilmiyorum 2 senedir mangayı okumadığım için, sadece animeden bakıyorum.) Karasakal Korsanları içinde Shiryu hariç net alır diyebileceğim birisi yok ama büyük ihtimal onun dengesi ileride kurulur.