Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177: Hiddet

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 31 36.0%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 23 26.7%
  • Ortalama

Kullanılan: 15 17.4%
  • Vasat

Kullanılan: 8 9.3%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.7%
  • Okunmaz

Kullanılan: 5 5.8%

• Kullanılan toplam oy
    86
O kadar da zayıf değil üstadım. Her anlamda bizimkilerden güç olarak çok üstünler. Kızılsaç Korsanları hariç en güçlü yonko tayfası olarak Karasakal Korsanları'nı görüyorum.
Aokiji ile yani bir amiral ile kıyasladığında çok güçsüzler, Aokiji elini oynatmadan tekliyor hepsini. Elbaf bitince Zoro ve Sanji amiral ile kapışacak seviyede olacak muhtemelen. Oda hafiften başladı bizimkilere güç vermeye; Elbaf bittiğinde yüzüne bile bakmaz bizim tayfa bunların. Eğer 2. meyveyi yemeyeceklerse Imu güçlendirmesi şart Teach'in ekibe.
Ama Imu ile Teach arasında da kan davası var zaten. Babasının intikamı var. Ve nedense Teach bence babasının yolundan gidip Imu yu devirmeyi isteyecek. Hatta bu yolda belki ileride Luffy, eski düşmanlığı bir tarafa atıp, Imu'yu devirmek için Teach ile hatta diğer yonkolarla bile belki wano dünyaya açıldığında Kaido ve big mom ile de anlaşabilir. İttifak olabilir.
Ben galiba fazla abarttım😁
Kan davası yanlış bir kullanım oldu sanırım Teach değişik biri Xebec'in durumunu pek umursayacağını sanmıyorum. Burgess mevzusundan dolayı Devrimciler ile Kara Sakal korsanlarının araları iyi değil, Devrimciler kutsal toprakları tekrar işgal etmeye çalışıyorsa şuan Teach'e fırsat doğuyor Hükümet ile ilişkilerini geliştirmek için. Zaten lafifte Devrimcilerin gıda sevkiyatını engellediğini Teach'e bildiriyordu. Teach, Imu ile istediğini elde edene kadar ittifak olur, işin sonunda Imu'ya da kazık atacaktır. Imu'nun serideki gidişatı pek hoş değil, Teach bunu hüpletir bir noktada. Luffy bütün kötülerin sempatisini bir şekilde kazanıyor; Luffy ile Imu kanka olur ama Teach ile olmaz o iş çünkü taban tabana zıtlar.

Aokiji ile yani bir amiral ile kıyasladığında çok güçsüzler, Aokiji elini oynatmadan tekliyor hepsini.
Hepsi sarhoş alem yapıyorlar ve orada Aokiji'yi tehlike olarak görmüyorlar çünkü içki içiyor onlarla beraber. Aokiji meyve çalma bahsi çıkınca yarısını donduruveriyor, Karasakal'ın arkasındakiler hariç. Kaçı dondu bilmiyoruz, hepsi diye bir şey yok ama. Kaldı ki adamın yeteneği çok hax. Buradan güçleriyle ilgili bir çıkarım yapmak saçma.

Son düzenleme:
Chopper meyvesi Hito hito no mi ama model kısmını henüz gormedik ama yakında göreceğiz galiba.

Chopper meyvesi ile bütünleşme olmadan haplarla dev geyik formuna ulaştı ve bu uyanış hali gibi duruyor.Lufy ise snakeman boundman formlarına haki sayesinde ulaşti ve en son meyvesi ile zihinsel bütünleşerek uyanış halletti

Chopper de enies lobyde gümbürtü topu/hapı sayesinde dev geyik oldu ama meyvesine hükmedemedigi için impel down daki Deli gardiyanlar gibi oldu.2 yıl aradan sonra meyvesine hükmetti gibi bilinci kaybolmadi ama zoan dönüşümü bulutsu yapı oluşmadi olussaydi tamam diyecektim.Ama belkide meyveye zihinsel olarak tamamen hükmettiğinde oluşacaktır kimbilir.

Ama yinede Meyvesi ormanı tanrısı gibi duruyor.Cunku davul adasindada efsanevi mantardan bahsediliyor ve chopper meyvesi mantar şeklinde idi.iyileştirme gücü var ve hayvanlarlada konuşabiliyor.Bunu geyikken yapamıyordu hâliyle.
Orman tanrısı güçleri ; eliyle şifa dağıtmak/Ehlilestirmek ,kötülüğü iyiliğe çevirmek gibi görünüyor.
Bunuda farkındaysaniz haplarla zorla uyanış formunda dev geyik hali ile yapabiliyor.Luffy nin uyanış hali ile herşeyi lastik gibi etkileyerek.

Hepsi sarhoş alem yapıyorlar ve orada Aokiji'yi tehlike olarak görmüyorlar çünkü içki içiyor onlarla beraber. Aokiji meyve çalma bahsi çıkınca yarısını donduruveriyor, Karasakal'ın arkasındakiler hariç. Kaçı dondu bilmiyoruz, hepsi diye bir şey yok ama. Kaldı ki adamın yeteneği çok hax. Buradan güçleriyle ilgili bir çıkarım yapmak saçma.
Garp'ın, Aokiji seviyesi 4-5 amiralin elinden Coby'i kurtardığına mı inanıyorsun? Çıkarım saçma falan değil, Aokiji meyvesi olmasa bile ezer geçer hepsini; bahsettiğin olayın öncesi de var, Teach'e önce adamların bana saldırdı diyor, Teach ilk defa bara geldiğinde.

Garp'ın, Aokiji seviyesi 4-5 amiralin elinden Coby'i kurtardığına mı inanıyorsun?
Böyle bir cümle kurmadım bunu sen yazdın şimdi.

Aokiji meyvesi olmasa bile ezer geçer hepsini; bahsettiğin olayın öncesi de var, Teach'e önce adamların bana saldırdı diyor, Teach ilk defa bara geldiğinde.
Bahsettiğin olayın öncesine bak bakalım, ben sen hepsini dondurdu dedin diye bar sahnesini söyledim. Öncesi dediğin sahnede donanlar arasında Doc Q ve Wolf var sadece kalanlar fodder. Tüm tayfayı teklemiş mi oluyor? Shiryu'nun ya da Karasakal'ın donduğu bir sahne yok. Bar sahnesinde de donduğu gösterilen iki üye var sadece. Bunu söyledim sadece.

Kaldı ki dediğim gibi adamın yeteneği çok hax.

Hangi tayfanın veteran sınıfı filo amirali karşısında varlık gösterebilmiş. Aynı adam Big Mom'ın Tatlı Komutanını da kolaylıkla dondurabiliyor. Demek istediğim Karasakal Korsanlarına özgü bir güçsüzlük olmadığı idi, ha Oda adamları hiç savaşırken çizmedi adam akıllı orası ayrı. Bunu deyince adamları amiral yonko yapmış falan olmuyorum.

Böyle bir cümle kurmadım bunu sen yazdın şimdi.
Yazdığından çıkan sonuç bu, amiral seviyesi bile anlamını yitirmeye başladı seride; amiral seviyesi olmayan herkes güçsüz, bu kadar basit. Teach'in ekipten birisi amiral yener diyorsan senin bileceğin iş onu belirttim sadece.

Bahsettiğin olayın öncesine bak bakalım, ben sen hepsini dondurdu dedin diye bar sahnesini söyledim. Öncesi dediğin sahnede donanlar arasında Doc Q ve Wolf var sadece kalanlar fodder. Tüm tayfayı teklemiş mi oluyor? Shiryu'nun ya da Karasakal'ın donduğu bir sahne yok. Bar sahnesinde de donduğu gösterilen iki üye var sadece. Bunu söyledim sadece
Öncelikle Teach'in tayfasını tartışıyoruz kendisini değil. En güçlü tayfa üyesi diyebileceğimiz Shiryu 1vs1 kapışmada Aokiji'yi yenebilir mi? Aokiji meyve bile kullanmasın.

Kaldı ki dediğim gibi adamın yeteneği çok hax.

Hangi tayfanın veteran sınıfı filo amirali karşısında varlık gösterebilmiş. Aynı adam Big Mom'ın Tatlı Komutanını da kolaylıkla dondurabiliyor. Demek istediğim Karasakal Korsanlarına özgü bir güçsüzlük olmadığı idi, ha Oda adamları hiç savaşırken çizmedi adam akıllı orası ayrı. Bunu deyince adamları amiral yonko yapmış falan olmuyorum.
Amiral seviyesi adamların hepsi Hax bir güce sahip zaten. Diğer amiraller karşısında bu elemanların şansı olduğunu mu düşünüyorsun? Yine aynı duruma düşecekler.

Genel olarak Teach'in ekibine bir güçlendirme gelecek, çünkü Zoro ve Sanji Elbaf power up'ı almadan bile en kötü ihtimalle onlarla eşit seviyededir. Franky'i bile Jinbei ile denk resmetti Oda. Gerçekçi olursak Teach'in ekipten tayfanın 4.sü konumuna gerileyen Jinbei'yi bile yenebilecek birisi yoktur.

Yazdığından çıkan sonuç bu, amiral seviyesi bile anlamını yitirmeye başladı seride; amiral seviyesi olmayan herkes güçsüz, bu kadar basit. Teach'in ekipten birisi amiral yener diyorsan senin bileceğin iş onu belirttim sadece.

Öncelikle Teach'in tayfasını tartışıyoruz kendisini değil. En güçlü tayfa üyesi diyebileceğimiz Shiryu 1vs1 kapışmada Aokiji'yi yenebilir mi? Aokiji meyve bile kullanmasın.

Amiral seviyesi adamların hepsi Hax bir güce sahip zaten. Diğer amiraller karşısında bu elemanların şansı olduğunu mu düşünüyorsun? Yine aynı duruma düşecekler.

Genel olarak Teach'in ekibine bir güçlendirme gelecek, çünkü Zoro ve Sanji Elbaf power up'ı almadan bile en kötü ihtimalle onlarla eşit seviyededir. Franky'i bile Jinbei ile denk resmetti Oda. Gerçekçi olursak Teach'in ekipten tayfanın 4.sü konumuna gerileyen Jinbei'yi bile yenebilecek birisi yoktur.
Ben powerscaling ile ilgili bir yorum yapmadım yalnız, sadece Aokiji'nin tüm tayfayı teklediği lafının abartı olduğunu söyledim çünkü tüm tayfayı teklemiyor. Onu da belirttim zaten hangi üyeleri dondurduğunu.

Aokiji filo amirali seviye bir adam aşağı yukarı, standart amiral de değil. Amirallerin çoğu komutan veya altı tiplere senin Karasakal Korsanları için örnek verdiği muameleyi yapıyor zaten. Ha öyle dokunulmaz da değiller yine aynı sınıftan tiplere karşı problem de yaşayabiliyorlar.

Karasakal Korsanlarından amiral yenebilecek birisi var demedim de hangi İmparator tayfasında sağ kol dahil amiral yenebilecek birisi var onu da bilmiyorum. Shiryu'yu bir sonraki savaşında hangi seviyede görürüz bilmiyorum ona bir yorum yapamam, hele ki artık tanrısal şeyler konuşulurken.

Bence de Karasakal Korsanları ciddi bir power up alır orası ayrı. Jinbei zaten bence çok güçlü bir komutan (Günceldeki olayları bilmiyorum 2 senedir mangayı okumadığım için, sadece animeden bakıyorum.) Karasakal Korsanları içinde Shiryu hariç net alır diyebileceğim birisi yok ama büyük ihtimal onun dengesi ileride kurulur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık