Hayırlı olsun Sanji Killinghama tek atmış. 

Teach'in arkasındaki akıl annesidir. O da her şeyi biliyor gibiydi.Yaşıyor ve savaşamayacak haldedir belki ? BB nin arkasındaki beyin çıkabilir. Sonuçta güçlü de olsa 2 meyveyi arıyordu bu adam IM i devirmek için. BB yi babası eğitmiştir 2 meyveyi bul demiştir. O zaman kesinlikle 1.si Yami yami çıkar . Ha babası gibi bir delikanlı adam nasıl kendine benzetmedi oğlunu dersen ona cevabım yok , yazarın halt yemesi
Ölmediyse Xebec hikayeyi BB ye anlatmıştır. O yüzden Shanks ile vs atıp yüzünü çizmiştir. Babamı baban kılıçladı huleynnn demiştir .Xebec sonra demiştir BB ye'' yapma etme oğlum babası beceriksiz,kılıç soktu öldüm sandı bırakıp gitti salak , göze de batma zaten tipin beni andırıyor IM hatırlar felan , Garlingin de oğlundan da bişey bekleme '' demiş olabilirPeki Shanks niye BB yi indirmedi de güçlenmesine izin verdi ? Onun da cevabı babasının babasını kılıçlamasından dolayı içindeki vicdan azabı ve oğlunu da aynısını yapmayayım düşüncesidir
![]()
Bu adamın aklı olamaz mı neden arkasında birini aramaya başladınız kiTeach'in arkasındaki akıl annesidir. O da her şeyi biliyor gibiydi.
İlginç doğrusuBence bölüm ile ilgili değil 30 yıl olacak neredeyse insan bir şeyler görmek istiyor artık. Şimdiki bölümleri 10 yıl önce görseydik belki ağzımız açık kalırdı. Ama beklentiyi o kadar yükseltip sonu fos çıkınca hayal kırıklığı oluyor. Bir de hala boş bölümler çıkması insanı kanser ediyorSadece güncel bölüm için demiyorum. Egghead'den bu yana beni heyacanlandıran hiçbir şey olmadı. Tanrı vadisi olayıda buna dahil, Xebec ve Harald gibi karekterlerde dahil. Bir karakterin iyi olması için illa onun çok güçlü veya efsanevi bir kişi olmasına gerek yok. Örnek veriyorum Gökyüzü adasındaki şövalye, veya 30 yıl boyunca bir çubuğun tepesinde yaşayan yaşlı adam, bunlar gibi güçlü olmasalarda hikayenin yapı taşını oluşturan bu tip yeni karakterler göremiyoruz. Egghead adasında da göremedik. Vegapunk'da loki gibi bir şey zaten. Bunun dışında seride hem kötü anlamında hem bu tip güçsüz önemli karakterlerin varlığının eksikliği çok fazla var. Örneğin bir belammy gibi kötü karakterde yazamıyor artık.