Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176 Spoiler Yorumları

Shanks vs Loki de tam olarak ne olduğu belli değil. Belki kapışmadılar anlaştılar Loki yenilmiş numarası çekti. Belki Shanks 2 vs 1 ile falan aldı. Şövalyeler aşırı güçsüz çıktı. Garling ve Shamrock dışında fıs. Shamrock da Loki ile kapışmaktan tırstı. Mihawkın tayfası da olmayıp bu kadar ödül alması baya iyi karakter açısından. Loki yine Elbaf Prensi ödülü normal.
 
Son düzenleme:
Yaşıyor ve savaşamayacak haldedir belki ? BB nin arkasındaki beyin çıkabilir. Sonuçta güçlü de olsa 2 meyveyi arıyordu bu adam IM i devirmek için. BB yi babası eğitmiştir 2 meyveyi bul demiştir. O zaman kesinlikle 1.si Yami yami çıkar . Ha babası gibi bir delikanlı adam nasıl kendine benzetmedi oğlunu dersen ona cevabım yok , yazarın halt yemesi :D

Ölmediyse Xebec hikayeyi BB ye anlatmıştır. O yüzden Shanks ile vs atıp yüzünü çizmiştir. Babamı baban kılıçladı huleynnn demiştir .Xebec sonra demiştir BB ye'' yapma etme oğlum babası beceriksiz,kılıç soktu öldüm sandı bırakıp gitti salak , göze de batma zaten tipin beni andırıyor IM hatırlar felan , Garlingin de oğlundan da bişey bekleme '' demiş olabilir :D Peki Shanks niye BB yi indirmedi de güçlenmesine izin verdi ? Onun da cevabı babasının babasını kılıçlamasından dolayı içindeki vicdan azabı ve oğlunu da aynısını yapmayayım düşüncesidir :oleyo2:
Teach'in arkasındaki akıl annesidir. O da her şeyi biliyor gibiydi.
 
Sadece güncel bölüm için demiyorum. Egghead'den bu yana beni heyacanlandıran hiçbir şey olmadı. Tanrı vadisi olayıda buna dahil, Xebec ve Harald gibi karekterlerde dahil. Bir karakterin iyi olması için illa onun çok güçlü veya efsanevi bir kişi olmasına gerek yok. Örnek veriyorum Gökyüzü adasındaki şövalye, veya 30 yıl boyunca bir çubuğun tepesinde yaşayan yaşlı adam, bunlar gibi güçlü olmasalarda hikayenin yapı taşını oluşturan bu tip yeni karakterler göremiyoruz. Egghead adasında da göremedik. Vegapunk'da loki gibi bir şey zaten. Bunun dışında seride hem kötü anlamında hem bu tip güçsüz önemli karakterlerin varlığının eksikliği çok fazla var. Örneğin bir belammy gibi kötü karakterde yazamıyor artık.
Bence bölüm ile ilgili değil 30 yıl olacak neredeyse insan bir şeyler görmek istiyor artık. Şimdiki bölümleri 10 yıl önce görseydik belki ağzımız açık kalırdı. Ama beklentiyi o kadar yükseltip sonu fos çıkınca hayal kırıklığı oluyor. Bir de hala boş bölümler çıkması insanı kanser ediyor

Belammy falan diyorsun ama artık Shanks ve Akainu'nun bile eski ağırlığı kalmadı. Bunlar seride ilah gibiydi. Ben Akainu'yu hep final boss olarak düşünürdüm. Şimdi luffy'nin karşısına çıksa hamur kıvamına sokulacak bir amiral haline geldi

Uzadıkça serinin temeline dinamit döşüyor. İnşallah daha da batırmaz
[/QUOTE]
Yazım değişti. Örnek veriyorum şu saatten sonra herhangi bir krallığın veya halkın bir değeri kalmadı ki. Balık adamların insanlar tarafından eşit görülmeye çalışıldığı geçmiş mücadele boşmuş mesela. Fisher Tiger gibi karakterlerin değeri yokmuş. Smoker karakteri şu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur. Hatta logetown’da korsan barı işleten tek yaşlı bir amca vardı. Luffy korsan kral olup o amcayı biz geri görecektik belki. Şuan o yaşlı amcamın bir değeri kalmadı. Adam barını sırf Luffy için tekrar açık tutma kararı almıştı.

Yani bu tip şeyler yazmıyor. Tanrı hikayesine girdiğinden beri olay korsan hikayesinden çıktı. Z filmini hatırlayın çok basit teması var ama gerçek bir korsan hikayesi yan karakterleriyle birlikte. Ya da Coby Luffy’i kadar güçlü olacaktı ee coby karakterinin varoluş sebebi ortadan kalktı şimdi. Beyazsakalın çakma oğlunun bir değeri kaldı mı ya da katakurinin. Mesele burada güç değil.

Mister 3 çok zayıf karakter ama ace olayında büyük öneme sahip. Ana hikayede fiziksel gücü olmasada fedekarlıklarla ön plana çıkabilen karakterler vardı. Bu karakterleri hiç etmiş oldu. Ve bu karakterlerden artık üretmiyor. Yerine çok güçlü tanrısal varlıklar koymaya çalışıyor.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık