Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 20 19.6%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 20 19.6%
  • Ortalama

Kullanılan: 29 28.4%
  • Vasat

Kullanılan: 11 10.8%
  • Kötü

Kullanılan: 9 8.8%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    102
Bu şu kadar güçlendi, öbürü tanrı kesti, gökyüzünü kaplayan ejderha, tanrısal güçler.

Bu böyle bir seri değildi. Etki sahibi olmak için büyük güçlere ihtiyacın duyulmadığı diğer mevzuların daha önemli olduğu bir seriydi.

robin’nin antik yazıları okuyabilmesi,
Nami’nin rota bilgisi
Chopper’ın tıp bilgisi.

Luffy istediği kadar güçlü olsun yardıma ihtiyaç duymadan varlığını sürdüremez. Seri bunun üzerine kuruluydu. Luffy’nin bu amaçla insanlar arasında ittifak oluşturabilmesiydi.
Bu bitti. Artık tanrı olduğu için ittifak kuruyor. Statü sahibi oldu yani.

Ayrıca seride Luffy direk statü karşıtı biriydi onu da yok ettiler. Luffy tanrı buyruklarına kafa tutan biriyken tanrılaştırıldı.
Seriyi sevmemizin nedeni gol d Roger idi. Çünkü efsanesi ve korsanlık algısı hoşumuza gidiyordu. Roger hikayeside bitti. Korsanlık namına bir şey kalmadı. Amaç macera yaşamak iken birden tanrısal kapışmaya döndü.

ardından ona güç ver öbürüne güç ver. Yani zevkli bir merak unsuru yok. Sanji çok büyük güçe ihtiyaç duymadan water 7’da donanmanın içinden geçmişti.

Gerek yok her şey için süper güçlere. Demek istiyorum
Hala Luffy'nin yardıma ihtiyaç oluyor.Gear 5'de dezavantajı olmasaydı dediğin doğruydu.Tanrı güçlerin bi önemi olmadığı Kaidou söylüyor zaten.Haki önemli olan şey.Sonuçta İmu'yu korkudan diz çöktüren şey Tanrısal Güç değil,hakiydi.

Mevzular iyice çetrefillenmeye başladı, yıllarca dünyayı yöneten kadim bir varlık sadece domi reversi tekniğinden mi ibaret sayın odanın okuyuculara kendisini başka neler yapabileceğini iyice yedirmesi gerekir.
Raftel ve son savaşa kadar ağıza bal çalıyor sadece oda. Ayrıca bu teknik ile xebec’i aradan çıkardı. Aslında sıkıntılı teknik. Diyelimki loki dönüştü, luffy onunla baş edene kadar dorry-broggy, sanji-zoro ve diğerleride dönüştürdü, direk biter olay. Muhtemelen birçok tekniği vardır üzerine çok güçlü hakiside var. Şuanki luffy-loki ikilisinin yenebileceğinden şüpheliyim. Power gelmeden zor. Ayrıca şuan kendi bedeninde bile değil gücünün belki yarısını falan kullanıyordur.

Bu şu kadar güçlendi, öbürü tanrı kesti, gökyüzünü kaplayan ejderha, tanrısal güçler.

Bu böyle bir seri değildi. Etki sahibi olmak için büyük güçlere ihtiyacın duyulmadığı diğer mevzuların daha önemli olduğu bir seriydi.

robin’nin antik yazıları okuyabilmesi,
Nami’nin rota bilgisi
Chopper’ın tıp bilgisi.

Luffy istediği kadar güçlü olsun yardıma ihtiyaç duymadan varlığını sürdüremez. Seri bunun üzerine kuruluydu. Luffy’nin bu amaçla insanlar arasında ittifak oluşturabilmesiydi.
Bu bitti. Artık tanrı olduğu için ittifak kuruyor. Statü sahibi oldu yani.

Ayrıca seride Luffy direk statü karşıtı biriydi onu da yok ettiler. Luffy tanrı buyruklarına kafa tutan biriyken tanrılaştırıldı.
Seriyi sevmemizin nedeni gol d Roger idi. Çünkü efsanesi ve korsanlık algısı hoşumuza gidiyordu. Roger hikayeside bitti. Korsanlık namına bir şey kalmadı. Amaç macera yaşamak iken birden tanrısal kapışmaya döndü.

ardından ona güç ver öbürüne güç ver. Yani zevkli bir merak unsuru yok. Sanji çok büyük güçe ihtiyaç duymadan water 7’da donanmanın içinden geçmişti.

Gerek yok her şey için süper güçlere. Demek istiyorum
Toriko'yu yeniden okuyorum. OP çok iyi gidiyormuş onu anladım.

Acaba Xebec öldürülünce Domi Reversi'nin iptal olacağını biliyor muydu?
Çünkü "beni durdurun" demedi hiç. Doğrudan "beni öldürün" diyordu Garp ve Roger'a.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık