O kapı 300m falan.1-Bir adadan büyük boyuttaki bir kapıyı daha çaylaklık yıllarından yok etmiş bir adamın
O kapı 300m falan.1-Bir adadan büyük boyuttaki bir kapıyı daha çaylaklık yıllarından yok etmiş bir adamın
İmu geri zekalı,birini alıp güçlendirmiyor sen git diyor adamları öldür ada yok et ben malım sana güç veremem Doflamingo gibi kukla yapar oynatırım sadece.Buna inananlar varOlm iki tekniğin aynı teknik olduğu xebecin domi bedeninden ölerek kurtarılıp önceki formuna dönüştüğü çok belli bir durum ne yaşıyorsun hala dorry broggy domi reverse oldu regen var rox domi oldu regen niye olmayacak kıvırma artık kıvırma sen dedin elbafta görücez diye gördük şimdi gens masal uyduruyosun o panelde rox domi halindemi brogyninde kopuk kolu yenilenmiyor bu mantıkla gitde bak bakiyim ondada yenilenme yokmu şimdi?
İmu diyorki sizi hayvan gibi güçlü yapacağım @büyük korsan kaidou @Reiper @RedTeroR a sorsan azbi buff vermiş domi reverse adamların kalan ömründen alıp güç veren teknik bu yahu
KARDEŞİM ORTADA 1 TEKNİK VAR DOMİREVERSE
DOMİ REVERSE OLAN DORRY BROGYDE YENİLENME VARMI VAR
DOMİ REVERSE OLAN ROXTA NİYE OLMAYACAK ORTADA AYNI TEKNİK VARKEN BANA ANLATIRMISIN NEYİN SAÇMALIĞI BU

Sana attığım resimlere bakıp cevap veremeyen kişi bunu söylüyor ahaahshhddhfhfjjfj Manga paneli var cevap verseneAdamlar hala hikaye anlatıyor ya hahahahahaha

Ne var burada yani xDSana attığım resimlere bakıp cevap veremeyen kişi bunu söylüyor ahaahshhddhfhfjjfj Manga paneli var cevap versene
1, 2 ay önce ...Ne var burada yani xD
Bizim tartışmalarımız hep şebek üzerineydi. Şimdi gelmiş hikaye anlatıyorsun.1-2 Ay Önce.
Zoro, Domi Reversi Devleri kestikten ve Domi Reversi Dorry ve Brogy birbirinj kestikten sonra sürekli bize her bölüm hani nerde devler, neden iyilesmediler diye soran @RedTeroR bu bölüm:
Ya Xebec'in Domi Reversisi daha farklı demeye başladı.
Sen kendini kandırıyorsun. Xebec konusunda kim haklı çıktı görmek için zaten yeni Domi Reversili karakterleri inceliyorduk.Bizim tartışmalarımız hep şebek üzerineydi. Şimdi gelmiş hikaye anlatıyorsun.
Domi reverselerin düz saldırılardan yenilenmeleriyle bizim tartışmanın ne alakası var. Senin sorunun domi reverselerin yenilenmesi mi yani ? Kimi kandırıyorsun ya hahahaha
Şebek dövüşünde yenilenme olmadığı açığa çıktı bu bölümlerle beraber yani tartışmanın sonucunda patladın.
Cidden sana luk luka ve artura falan cevap yazmak tamamen lükse giriyor artık.Sen kendini kandırıyorsun. Xebec konusunda kim haklı çıktı görmek için zaten yeni Domi Reversili karakterleri inceliyorduk.
Sen de her bölüm hani neden iyilesmediler diye bize soruyordun. Mesajların duruyor orada. Devler iyilesmese haklı çıktım diye burada bize yazmaya devam edecektin.
Şimdi aksi çıkınca ya biz Devleri tartışmadık ayağı yapıyorsun. O zaman neden 2 aydır Devler niye iyileşmesi diyorsun?
Laf çevirmekten başka bir şey yaptığın yok. Ayıptır.
Harald zaten 2.mühüre sahipti. 2. mühürlerin yenilendiği her zaman çok net çizildi. O tartışma konusu bile değildi. Domi Reversiler yenileniyor muydu asıl soru buydu? Onu da Xebec'ten beri tartışıyoruz. Biz yenileniyor dedik sen yenilenmiyor dedin. Xebec'inCidden sana luk luka ve artura falan cevap yazmak tamamen lükse giriyor artık.
Çünkü ne anlattığınızı bilmiyorsunuz. Luk luk gelmiş bana diyor ki bak bu sayfada dominin etkisinden çıktı o yüzden dişi yok falan yav daha bu bölüm domi etkisinden çıkanların kesi başı yerine takıldı xD
Arthur gelip diyor ki domilerde yenilenme varmış şebek yenileniyor, caribou'da da dokunulmazlık var ağzına vur bakalım hakiyle yenileniyor mu ?
Sana gelirsek sen en büyük fantazileri yaşayansın gelmiş burada sanki derdin domilerin yenilenmesiymiş gibi hikaye anlatıyorsun. Senin derdin şebeğe yenilenme koyup roger ve garpı yükseltmekti ben de sana diyordum ki kardeşim adam yenilenmiyor hiç bir yerde yok.
Sonra ne oldu serinin çizeri Oda, 2 farklı karakter üzerinden yenilenmeyi bize gösterdi
Harald'da gösterdi adam yenilendi panel panel çizdi, yetmedi efektini çizdi yetmedi karakterlere söyletti
Bu bölüm adam panel panel gösterdi yetmedi efektini çizdi yetmedi karakterlere söyletti yenilenemyi.
Şebek'te tek bir sahne yok yenilenme, diş mevzusu var o da yenilenmemiş işte adam yerde yatarken duruyor dişi yok.
Bunun ötesinde size anlatacak bir yorumum yok zaten konuyu da fazla çalmayalım![]()